Napsat recenzi

Svatební cesta na Madeiře

Recenze hotelu Rocamar Hotel **** (Portugalsko - Madeira - Canico de Baixo)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 616x
Recenze se líbila: 566 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené je naprosto báječný a možná i proto, že se jednalo o svatební cestu. Nicméně na Madeiře jsme byli již před čtyřmi roky, kdy jsme byli ubytovaní v sousedním hotelu Royal Orchid. Poskytované služby, ochota personálu a hlavně malebné okolí a bezkonkurenční přístup do oceánu byl jasnou volbou sousedního, tenkráte luxusnějšího hotelu Roca Mar. Hotel Roca Mar můžeme leda doporučit zejména kvůli jeho poloze a přístupu k vodě.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje jsou dostatečně vybaveny s výhledem na oceán. Pokoj disponoval naprosto úžasně pohodlnou postelí, která je pro správnou dovolenou velice důležitá. Jediné co bychom mohli vytknout je hlučnost klimatizací sousedních pokojů v době jejich puštění, ale je to daň za možnost dotvořit si své ideální klima, které ale dle našeho názoru poskytuje Madeira sama o sobě.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Nabídka pokrmů na snídani byla poměrně široká, ale díky tomu, že byla téměř každý den stejná se při 14 denním pobytu hodně rychle "přejedla". Večeře byly rovněž formou poměrně rozsáhlého bufetu, který se pro nás stal ale po týdenním hojném využívání téměř nepoživatelný. Zřejmě je to typ stravy, která se přejí, ale v rámci čerstvosti a šíře sortimentu nemáme výtky. Jedné co je podle nás pro takovýto hotel velkou škodou, je staré oprýskané nádobí

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Služby pokojských byly naprosto úžasné. S recepcí to bylo trochu horší v rámci jejich iniciativy své hotelové hosty informovat o hotelovém autobusu, jízdních řádech veřejné dopravy a podobně. Personál v restauraci a baru byl opravdu profesionální každým coulem.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Klasická písečná pláž je díky této zkušenosti koupání na útesech s bezproblémovým přístupem do vody po schůdkách naprosté tabu. Naše spokojenost s koupáním byla úplně maximální. Oceán byl krásně čistý, voda chladnější a volná lehátka byla bez problému k dispozici.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Vzdálenost obchodů a restaurací do 2 minutek od hotelu. Příroda a možnost procházek dostačující.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Naší svatební cestu jsme si maxiálně užili. Díky tomu, že jsme na Madeiře byli jsme věděli do čeho jedeme, čímž je asi jasné, že bychom si právě pro svatební cestu nezvolili nic, co by nestálo skutečně za to. Vřele doporučujeme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Madeira - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání