Napsat recenzi

Nejlepší dovolená :-)

Recenze hotelu The Views Oasis Hotel (ex Four Views Oasis) **** (Portugalsko - Madeira - Canico de Baixo)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 662x
Recenze se líbila: 601 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Náš výhled z pokoje Náš výhled z pokoje
  • Zahrada hotelu Zahrada hotelu
  • Fitko :-) Fitko :-)
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Pláž Prayha na východě ostrova Pláž Prayha na východě ostrova

Byla to nejlepší dovolená, hotel absolutně bez chyby :-) Určitě doporučuji půjčit si auto, my měli Seat Ibiza, na dva dny nás vyšlo na 106 euro, dá se i levnější auto. Ale Madeira je dost kopcovitá a musíte počítat s tím, že pojedete hodně na jedničku :-) To auto za to stojí, jelikož poznáte ostrov a můžete si zajet na různé pláže, nebo do hor :-) Rozhodně lepší než zájezdy s cestovkou, které Vás vyjdou daleko dráž. My ujeli asi 180 km, natankovali jsme za 24euro a projeli jsme jih, západ i východ ostrova.

Počasí na Madeiře (ačkoli před odjezdem slibovali 21 st + déšť) nemělo chybu. Měli jsme asi 30 st, nepršelo ani jednou. Ty vedra ale nejsou nepříjmená, jelikož sem tam přiletí mrak a také fouká vítr (někde více, někde méňě), takže z Vás rozhodně nepoleje a neuškvaříte se. Teplo bylo i v noci. Počasí ideální. V horách ale chladněji (vítr).

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Všechny pokoje hotelu nemají výhled na oceán. Pokud ale někteří z nás byli ubytováni s výhledem na druhou stranu, nebo bez balkónu s terasou přímo do zahrady a nevyhovovalo jim to, zašli si na recepci a pokoje jim do druhého dne vyměnili. V tomto hotelu opravdu není nic problém a každý Vám tam vyjde vstříct. Pokoje byly každý den uklizené, každý den převlečené postele i vyměněné ručníky, čisté. Vše fungovalo jak má, klimatizace také (ta se vypne v okamžiku, kdy otevřete balkón). Ubytování nemělo chybu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

V tomto hotelu je polopenze, ale přes poledne u bazénu vždy něco grilovali. Nevím, zda si to lidé mohli koupit, nebo měli připlacené služby navíc. My jsme to nevyužili a ani nebyla potřeba. Hlad jsme rozhodně neměli. Na snídani každé ráno máte možnost popíjeti šampaňské kolik chcete a také klasické nápoje. Na snídani i k večeři bylo vždy spoustu ovoce, večer zmrzliny, spousta masa, salátů, těstovin, příloh a vždy nějaké mořské potvůrky. Další co stojí za to jsou jejich vynikající zákusky, kterých je tam nepřeberné množství. Opravdu můžu upřímně říct, že kuchyně je absolutně vynikající a nikdy jsem nic lepšího nejedla :-) V okolí hotelu (když se vydáte do leva podél oceánu) jsou dvě restaurace. My byli v té poslední a tam jsme si dali například hamburgr za 3eura a byl opravdu veliký a lahodný. Vaří tam ale samozřejmě i jiná jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Na hotelu najdete vše na co si vzpomenete. To samé na pokoji :-)

Nikdy jsem se nesetkala s tak milým personálem, pokojské vždy usměvavé, ptají se jak se Vám daří. V jídelně číšníci kmitají, vše stíhají uklidit, prostírat a stále se mile usmívají. Na recepci to samé, nic není problém a jsou velice ochotní. nesetkala jsem se s nikým nepříjmeným. Naopak. Z hotelu jede 4x denně autobus do Funchalu (zdarma) , musíte se ale objednat den předem, místa jsou omezená). Každý večer animační program, ttradiční tance, příjemná barová hudba, taneční vystoupení, apod.

WIFI je na recepci a v hale, ale nám šla i na pokoji. Signál je téměř po celém hotelu.

U hotelu je však bazén se slanou vodou + dětský bazén a také vířivka. Přímo v hotelu je zdarma vnitřní bazén. Je cca 10metrů dlouhý a hloubka je cca 1,20, ale zaplavete si v něm také. Je tam úžasná relaxační zóna. Jsou tam dvě sauny (suchá a parní) , klimatizované fitko (3 kardio stroje a jedna cvičící věž, činky, žíněnky).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Před hotelem je lávka a schůdky do oceánu. Vlny jsou tam ale velké a plavat můžou jen dobrý plavci. Jinak je voda průzračně čistá a příjemná. Horší je vylézt po schůdkách nahoru kuli vlnám a může to být trochu nebezpečné.

Pláž je určitě nejlepší v Prayha (cca 13km od hotelu), s černým pískem, nádherná, volný vstup do oceánu, dá se tam strávit celý den, je tam i restaurace. Na severu ostrova se zase můžete vykoupat v lávových bazénech. Ostrov je malý cca 55*22km, takže autem jsme všude téměř za chvíli.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V blízkosti je malý Spar, a hned za hotelem malý obchůdek, kde také můžete koupit potraviny. Je zde i menší promenáda, kde se dá ráno běhat, nebo cvičit u východu slunce, které vychází přímo nad oceánem. Okolí je čisté, udržované, krásné procházky, útesy, nádhera. Do vesničky Canico je to opravdu kousíček, ale my jsmev ní nebyli.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Nejlepší dovolená, moc jsme si to užili, hodně jsme sportovali, zdravě jedli, odpočívali i cestovali a člověk tam úplně vypne. Madeira nabízí neskutečně rozmanité možnosti. Kdo má rád turistiku a hory příjde si na své, stejně jako ten, co si rád odpočine na lehátku u bazénu, či na pláži.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Madeira - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání