Napsat recenzi

Luna Falesia Mar

Recenze hotelu 3HB Falesia Mar Hotel *** (Portugalsko - Algarve - Olhos de Água)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 155x
Recenze se líbila: 574 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Super dovolená!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Velké apartmány s vybavenou kuchyní, kterou jsme díky all inclusive nevyužili. Pro ty, kdo chtějí vařit, není tu houbička na nádobí a jar, stejně tak žádný smeták apod., který bychom občas vzhledem k nanošenému písku použili :-) Pokoje jsou prostorné, čisté, hezky zařízené. Samozřejmostí jsou velké balkony/terasy se sušákem na prádlo a s posezením. My jsme měli i částečný výhled na oceán. Nutné zdůraznit, že tu NEJSOU VÝTAHY. Takže se chodí venkovním schodištěm (my do 3. patra 50 schodů).

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Měli jsme all incl., tedy opravdu velké hromady jídla. Myslím, že si vybere každý. Denně byla minimálně jedna ryba (ochutnali jsme žraloka, tuňáka, lososa, kalamáry, sardinky, tresku...). Vždy k dispozici jak maso, tak vegetariánská jídla a velký salátový bar. Nechyběly ani sladkosti. K pití pivo, víno, nealko, ráno dokonce sekt :-) Během dne u bazénu k dispozici alko i nealko vč. portského vína či míchaných nápojů. K jídlu pizza, hot dog, sandwich a zmrzlina. Jídlo možná méně solené i kořeněné než u nás, ale není problém si individuálně dochutit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál usměvavý a ochotný. Úklid pokojů každý den, uklízeli dokonce i na terase. Domluvili jsme se anglicky, částečně se domluví i uklízečky. Animátoři se opravdu snažili, několikrát za den program. I když tyto "služby" nevyhledáváme, musíme uznat, že byli profíci.

K dispozici bazének pro děti (cca půl metru vody) a velký bazén (minimum vody je 1,30 m, nejvíc tuším 2,5 metru). I když bazén není obrovský, nestalo se, že by tam bylo přeplněno. Lehátka a slunečníky po celé zahradě, takže si člověk může lehnout i mimo prostor bazénu a baru a v klidu si číst.

K dispozici pinkponk a nějaká herna pro děti (nebyli jsme uvnitř, netuším, jak je vybavená).

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž je prostě nádherná! Písčitá, pozvolný vstup do moře,, ale hlavně ty útesy okolo jsou kouzelné. Pozor na příliv a odliv, který se střídá po 6 hodinách... a pláž se opravdu neuvěřitelně zmenší/zvětší.

Přístup na pláž po velkém betonovém pozvolném schodišti (135 schodů) a kousek po písčité cestě, kde parkují auta.

Na pláži není hlava na hlavě, člověk si může v pohodě najít vyhovující místo pro sebe.

Ač jsem se bála studeného oceánu, tak voda byla naprosto v pohodě na koupání. Moře i pláž čistá a nádherné mušličky.

Lehátka a slunečníky za poplatek. K dispozici je restaurace, wc a sprchy.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Přímo u recepce malý obchůdek s plážovým vybavením. Zhruba 300 m od recepce další obchůdky.

Okolí hotelů udržované, všude kytky, rozkvetlé keře,,, neustále se o zeleň starají a zavlažují.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Skvělá dovolená, opravdu jsme byli moc spokojení. Nádherná pláž, čistý oceán, služby i jídlo na jedničku. Jedinou překážkou by mohly být schody, na pláž, do pokoje, k bazénu...

Ač na stejné místo nikdy nejezdíme, sem bychom se klidně vrátili :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Algarve - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání