Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Auramar Beach Resort *** (Portugalsko - Algarve - Albufeira)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 688x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel má výbornou polohu, kousek od krásné pláže a úžasného moře. Je sice trochu studenější ale oproti jiným mořím není fádní. Hotelové služby jsou na dostatečné úrovni. Pokud někdo chce užít více zábavy, městečko Albufeira je vzdálené cca 2 km. Přes den tam jezdí hotelový autobus, večer je možno jet taxíkem, není drahý, cca 5 Euro. Celkově můžu říci, že jsem si užila pěknou dovolenou, klidně bych jela znovu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel je sice starší, ale ubytování bylo pěkné. Všude bylo čisto, každý den se měnily ručníky a uklízelo. V pokoji byla klimatizace, televize, lednička a trezor za poplatek.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravu mohu hodnotit na výbornou, k snídani byl dostatečný výběr. Pokud někdo hodnotí, že nebyl dostatek zeleniny nebo že byly jen sušenky, chtěla bych vidět co snídá doma!!!

Obědy jsou podávány v bufetu, myslím, že si vybere každý.Večeře byly v restauraci a opět dostatečný výběr. Nápoje byly nabízeny v dostatečné míře, jak alko tak i nealko. Podotýkám, že jsem měla program all inklusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení hotelu je starší, možná že by to chtělo nějakou investici. Totéž u venkovního bazénu, kde některé slunečníky byly již za hranicí životnosti. Personál na recepci byl ochotný, protože ovládám jen němčinu i s tou jsem se tam domluvila. S jiným personálem jsme se moc nepotkávali, jen s uklízečkami na chodbách, které jsou většinou cizinkami. Personál v restauraci byl velmi ochotný a vždy připraven pomoci.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je přímo pod hotelem, kde ovšem cesta byla dost náročná, hotel by měl zbudovat lepší

přístupovou cestu. Jinak moře je úžasné, i když asi 21 st., krásná písková pláž a ty nádherné vlny! Sbíráte také pěkné mušle, které se u Středozemního moře nevyskytují. Po pláži se dá dojít až do Albufeiry, zabere to asi půl hodiny. Je možnost pronajmout si zde lehátka (u hotelového bazénu jsou zdarma).

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V okolí hotelu jsou většinou restaurace nebo jiné hotely. Je zde i pár krámků, kde prodávají upomínkové předměty nebo nápoje.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Byla to velmi pěkná dovolená, je dobré si zaplatit i některý výlet abyste poznali blíže krásnou přírodu i města v Portugalsku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Algarve - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání