Napsat recenzi

Jela bych hned znovu

Recenze hotelu Auramar Beach Resort *** (Portugalsko - Algarve - Albufeira)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 658x
Recenze se líbila: 594 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Západ slunce Západ slunce
  • Pláže jsou úžasné, písčité Pláže jsou úžasné, písčité
  • Pár metrů od hotelu Pár metrů od hotelu
  • Slunce jde spát, ale my ne Slunce jde spát, ale my ne
  • Bazén dětský Bazén dětský
  • Jeden z bazénů pro dospělé Jeden z bazénů pro dospělé
  • Večer bylo veselo Večer bylo veselo
  • Nádhera z mušlí v místním obchůdku Nádhera z mušlí v místním obchůdku
  • Opalování s výhledem na hotel Opalování s výhledem na hotel
  • Z toho samého místa po otočení výhled na oceán. Z toho samého místa po otočení výhled na oceán.
  • Asi sto metrů od hotelu Asi sto metrů od hotelu
  • Nádhera asi sto metrů od hotelu Nádhera asi sto metrů od hotelu

Hotel v kterém si každý najde to své. Pokud chce zábavu, dostane ji, pokud chce klid, najde ho, jestli se chce sportovně vyžít, má možnost. Veliký komplex hotelu s několika bazény poskytující dostatek prostoru pro cokoli.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Nemělo chybu, velký pokoj s klimatizací, šatna se žehlícím prknem a žehličkou, kuchyň s veškerým vybavením - varná konvice, lednice, mikrovlnka, nádobí. Balkon se sušákem na prádlo a s výhledem na oceán. Koupelna s bidetem a vanou. (sprchový kout chyběl).

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Možná trochu monotónní, ale chutné a určitě si člověk každý den vybral mnoho druhů jídla, které bylo výborné. Trochu hůře je zpracované maso, bývá tužší, zato ryby nemají chybu. A co v Čechách vůbec nejím, to jsou uzeniny, tady byly tak dobré, že jsem je vyhledávala. Než jsme poznali jak a kde dostat pití, tak jsme si vařili i čaj na pokoji, ale byla to jen naše nevědomost, voda se dala natočit vždy v baru u bazénu, jinak pití dávali po dvou kelímcích, ale třeba dvě kávy a dvě piva dali najednou, 2x portské + nealko, nebo 2x whisky + 2 vody, všeho bylo dost i vynikající zmrzliny.

Jen malé varování, racci jsou mnohem rychlejší než byste čekali a do jednoho ptačího zobáku se bez problému vešel steak a kachna na pomerančích. Stačilo se otočit pro pivko a popojít metr od talíře a bylo vymalováno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

wifi horší signál, pouze na recepci, hotelový autobus pravidelně odvážel návštěvníky do centra města, pokud byl větší zájem, jel několikrát za sebou

Personál hotelu, jsou to jen lidi a Ti se občas špatně vyspí, ale žádný problém nebyl, jen úsměv jednomu na tváři občas chyběl, ale když vidíte jak se musí otáčet, aby nás všechny obsloužili, tak se ani nedivím.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Oceán s členitým překrásným pobřežím a téměř prázdnou pláží, která poskytovala dostatek soukromí, mohutnost oceánu, síla vln se směsicí velkých mušlí budila respekt, ale plavat se dalo, v červnu byl oceán příjemně teplý.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Poskytovalo dostatek příležitostí k různému vyžití. Uličky plné obchůdků. Večerní živé ulice, kde se dalo tančit opravdu všude, včetně silnice. Navštívili jsme i koridu, která také byla dostupná pěšky.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Nádherná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Algarve - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání