Napsat recenzi

Dokonalý odpočinek

Recenze hotelu Meliá Panamá Canal Hotel ***** (Panama - Panama - Colón)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2017
Přečteno: 86x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 1
Komentáře: 0
  • pokoj při příchodu pokoj při příchodu
  • recepce hotelu recepce hotelu
  • lobby lobby
  • koupelna koupelna
  • cesta k bazénům cesta k bazénům
  • posezení u bazénu posezení u bazénu
  • bazén bazén
  • výhled z okna pokoje na bazény výhled z okna pokoje na bazény
  • projížďka na kajacích projížďka na kajacích
  • oběd formou bufetu oběd formou bufetu
  • projížďka lodí projížďka lodí
  • projížděli jsme okolo indiánské vesnice projížděli jsme okolo indiánské vesnice
  • místní indiáni místní indiáni

Galerie videí

Tento hotel okouzlí svojí autentickou atmosférou. Je to oáza klidu uprostřed jezera Gatún. Doporučuji navštívit tento hotel všem, kteří chtějí na chvíli zapomenout na každodenní stres a užívat si pohody obklopeni panenskou přírodou Panamy.

Ubytování  průměrně (4/5)

Už při příchodu na Vás dýchne atmosféra této staré, honosné budovy. Dříve to bývala nemocnice pro pracující na průplavu, později škola a dnes hotel. Je to zkrátka budova s historií a už ona sama dodává hotelu atraktivitu. Pokoje jsou zrekonstruované a vkusně zařízené. Na pokoji je TV, minibar, telefon trezor i klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava formou bufetu, výběr je naprosto dostačující a jídlo je chutné. Personál ochotný a vstřícný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

K dispozici jsou 3 bazény a bar přímo v jednom z nich. Další bar se nachází v lobby a pak je tu jeden oddělený salónek, který má samostatný bar (sport bar) a také kulečník, šipky, či vybavení pro karaoke. Hotel disponuje několika konferenčními sály, od malých pro cca 15 lidí, až po velkou halu, kam se vejde cca 800 lidí a každoročně se zde pořádají plesy.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

hotel je obklopen uměle vytvořeným jezerem Gatún, po kterém si můžete udělat projížďku lodí nebo na kánoi. Také jsou v dostupné vzdálenosti zdymadla panamského průplavu, které taktéž stojí za návštěvu. Hotel je ideálním výchozím bodem pro dobrodružné výlety.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Mohu jednoznačně doporučit lidem, kteří si na dovolené chtějí odpočinout a nebo bussinesmanům s jejich obchodními partnery.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Panama - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání