Napsat recenzi

Rotana Salalah Resort - nezapomenutelná dovolená

Recenze hotelu Rotana Salalah Resort (Omán - Salalah)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 2 352x
Recenze se líbila: 792 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 1
  • koupelna s výhledem do ložnice, pro stydlivky tam jsou posuvné dveře ;) koupelna s výhledem do ložnice, pro stydlivky tam jsou posuvné dveře ;)
  • Chobotnice a krab Chobotnice a krab
  • krásná čistá voda krásná čistá voda
  • výborné zákusky výborné zákusky
  • jako z pohádky tisíce a jedné noci ;) jako z pohádky tisíce a jedné noci ;)
  • pohled z hory Jabal pohled z hory Jabal
  • mešita mešita

Jedná se o rozsáhlý luxusní hotelový resort, který bych doporučila i náročné klientele. Služby jsou na vysoké úrovni. Hotel je postavený v roce 2013, takže nový. V lednu čtyřicítky na slunci, takže zimy se rozhodně bát nemusíte.

Ubytování 

Krásné prostorné pokoje s terasou nebo balkonem. Denně probíhal úklid, výměna ručníků apod. Na pokoj denně doplňována balená voda a byl zde i set na přípravu kávy a čaje. Do zásuvek je potřeba adaptér. Zvykem já dávat na postel spropitné.

Strava a stravování 

strava výborná bufetová, široká nabídka - každý si vybere, v mini kuchyňce vám něco připraví na počkání přímo před vámi. Pití vám nosí obsluha. Vše obravdu chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál velice příjemný, usměvavý a ochotný... myslím, že kdyby mohli, tak vás budou nosit na rukou :D po resortu vás zdarma personál povozí i golfovým vozítkem, kdyby se vám nechtělo chodit ;) Wifi na recepci, v restauraci a v beach baru zdarma. Na pokojích za poplatek. Animační programy v hotelu neprobíhají.

Pláž a moře 

Pláž krásná, vstup do moře pozvolný, cca 100 od pláže cca 130 cm, v moři vlny - ty byly vážně super. Pro děti či pro ty kdo nemají rádi vlny, je možnost koupání v laguně. Pokud si ráno přivstanete, tak můžete z mola vidět i delfíny a jsou vidět i karety.

Okolí hotelu 

Hotel je cca 30 km od města Salalah, dá se tam dojít i po pláži. Mezi městem a hotelem nic není, sem tam rozestavěná stavba. Přímo z hotelu je výhled na pohoří, kam si můžete udělat výlet. Ománci přátelští a nevtíraví.

Celkový dojem 

Určitě se tu jednou znovu vrátím :) opravdu krásná a nezapomenutelná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Alča: Rotana Salalah - 2. 12. 2015 15:42

Maximální souhlas s recenzí. V hotelu jsme byli letos poslední týden v listopadu a Omán na nás udělal velký dojem. Zúčastnili jsme se i 2 výletů , delegát cestovky je člověk na pravém místě. Jen můžeme doporučit. reagovat
Přidat komentář

Omán - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání