Napsat recenzi

Hotel Binderhäusel

Recenze hotelu Hotel Binderhäusel *** (Německo - Bavorsko - Berchtesgaden)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 171x
Recenze se líbila: 1 062 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celková spokojenost, všude čisto. Ubytování all inclusive se skipasem za přijatelnou cenu. Na tomto hotelu jsme strávili dovolenou již podruhé.

Ubytování  průměrně (4/5)

Každý pokoj má svůj balkon, teplo na pokoji, úklid každý den, výměna ručníků dle potřeby. Pokoje buď se sprchovým koutem, nebo s vanou. Květinová a naaranžovaná výzdoba nejen na chodbách a spol. místnosti, ale i před hotelem. Parkoviště prostorné a upravené. V létě je k dispozici k posezení za hotelem velká terasa.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Se stravou jsme byli taktéž spokojeni, výběr ze 3 jídel na večeři, porce opravdu zodpovědné, po večeři vždy dezert (zmrlina, pohár, ovoce se smrzlinou, puding, moučník aj.) na snídani si také každý vybral to, na co měl zrovna chuť.

Každé ráno u snídaně jsme měli připravený balíček, (ovoce, ovocná šťáva, sladkost-čokoládka, houska se salámem nebo sýrem).

Odpolední moučníky - vždy 2 druhy, káva či horká čokoláda, popř. čaje každý den do 17 hod. Jediná výtka - přivítali bychom před večeří, popř. během večeře různé druhy zeleninových salátů, (tak jako v jiných hotelích a penzionech), i když se k jídlu občas nějaký ten salát podával. Salátem by určitě nikdo nepohrdnul. Od 10.00-22.00 konzumace nápojů zdarma.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Paní hotelu velice příjemná, každé ráno nás přivítala u snídaně, řekla nám, jaké bude počasí, co si vybereme k večeři, co můžeme vidět a popřála hezký den. V hotelu jsou nově zřízeny služby na objednávku (kosmetika, masáže). V jídelně (společenské místnosti) byla možnost si na krácení volného času půjčit velké množství společenských her. Možnost připojení WI-FI za poplatek. PC na chodbě na poschodí. Místnost pro sušení oděvů a odkládní lyžáků.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel se nachází od centra Berchtesgadenu /pěšky/ - asi 20 min., autem 5 min., kousek od hotelu markety, obchody, k lanovce na Jenner asi 2 km. Výhled z hotelu na Jenner. I když je hotel situován od cesty asi 50 m, není slyšet žádný hluk. Do termálních lázní Watzmann autem 7 min.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pokud vyjde počasí, je zde nádherně jak v zimě, tak v létě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bavorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání