Napsat recenzi

RIU LUPITA playa carmen mexico

Recenze hotelu RIU Lupita Hotel ***** (Mexiko - Quintana Roo - Playa del Carmen)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 161x
Recenze se líbila: 753 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

DŮLEŽITÉ - jezděte tam z Německa. Ne z Čech. Mají přímé lety a ceny poloviční.

Hotel má sice na ceduli 5 hvězd, ale realita je max 4 s odřenýma ušima. Je to stařší hotel , ale pohodový, klidný . Ubytovací domky jsou rozmýstěny po areálu hotelu což je fajn pro klid. Jídlo se omrzí po týdnu, každý den to samé. Trochu levnější ingredience jsou poznat. Hlady ale neumřete. Na destinaci u moře hodně malá nabýdka ryb. Pokud ano, tak občas tuňák jinak furt pangacius, fuj. Asi vaří spíš pro tlustý američany protože jediná stála nábídka jsou hamburgery s hranolkama. Pláž je ok. Na oběd je lepší jezdit do hotelu. Na pláži nic moc výběr. Chybí převlékací kabynky a sprchy jsou až daleko u bazénů.Výbava hotelu-pokojů starší. Nechali jsme si vyměnit klimatizaci- nechladila a hučela. Výlety po okolí jsou nejlepší autem. Naprosto bezpečné.levnější,pohodlnější. Pronájem auta 35-40 USD na 24 h vcětně plného pojištění. Cena benzínu 1L/1USD. Nekupujte organizované zájezdy ( už vůbec ne v hotelu ) , jsou otravné a předražené. Delegáti neví nic ( spíše nechtějí ) , jen se snaří prodat drahé výlety a straší. Nejlepší jsou zvířata v hotelu. Nosálci jsou hodní a chodí pro banány až do pokoje. Super. Pokoje se uklízí každý den. Otravné ke že všichni snad všude chtějí za něco dyžko. Není tam fitko-chyba.

Ubytování  průměrně (4/5)

OK. Kidné. Obklopené džunglí.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Trochu nuda. Hlady neumřete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Strarší. služby nic moc. personál ok.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Bomba

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Bomba.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Doporučuji , dali jsme 1850 Euro/ 28 dní /1 osoba

za ty prach fajn.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání