Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Luxury Bahia Principe Sian Ka'an *****

Recenze hotelu Bahia Principe Luxury Sian Ka'an Resort ***** (Mexiko - Quintana Roo - Chacalal)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2016
Přečteno: 95x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • hotelové pokoje hotelové pokoje
  • hotelové pokoje hotelové pokoje
  • bazén bazén
  • lobby lobby
  • restaurace restaurace
  • restaurace restaurace
  • restaurace restaurace
  • pláž pláž

Luxusní hotel, který sice leží od moře asi 10 minut pěšky (jezdí od hotelu i vláček), ale soustředí se na luxusní služby. Tento hotel je určen jen pro dospělé (tedy věk 18+)

Ubytování  průměrně (5/5)

Tento hotel z celého komplexu patří mezi nejmenší, je pouze pro dospělé a má asi 400 pokojů. Pokoje jsou velmi hezké a prostorné. Pokoje jsou s klimatizací a balkónem, samozřejmostí je lednička, a trezor. V koupelně naleznete sprchový kout, vanu a fén. V pokoji je malý obýváček s TV. Pokoje jsou rozděleny jako Superior, Gardenrooms a Penthouse, přičemž ten je opravdu špička. Tento pokoj má totiž jaccuzi na střeše, takže zde je relaxace přímo nezbytná.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Hotel má restauraci, kde nabízí pestré stravování od snídaní po večeře. Hosté v tomto hotelu ale mohou využívat i všechny restaurace z okolních hotelů - Coba, Tulum nebo Akumal. Mohou vyžívat každý den restaurace ala carte (oproti hotelu Coba nebo Tulum, kde je možnost využít ala carte pouze 3x za pobyt)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel má 4 bazény, 4 restaurace (přičemž se mohou využívat i v ostatních komplexech další, jak bylo zmíněno výše) a asi 5 barů. Pláž je asi 10 minut pěšky, ale na pláž a v podstatě po celém komplexu jezdí vláček asi každých 5-10 minut, který vás všude doveze. Vláčků jezdí několik, mají spoustu tras, ale všichni vám ochotně poradí a buď správně nasměrují a nebo když nikoho nevezou, tak vás přemístí sami.

Kousek od hotelu je i golfový klub Riviera Maya Golf Club.

Wi-fi je v celém hotelu 24 hodin zdarma každý den po celou dobu pobytu.

Hotel nabízí mezinárodní animační programy, jak denní, tak noční.

Dále můžete využít zdarma lekci potápění v bazénu, pak hodinu denně zdarma surf, kajak, tenis (bez osvětlení), katamarán..

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž je asi 10 minut od hotelu, ale určitě stojí za to. Je to pláž s bílým pískem a krásně tyrkysovým mořem. Menší nevýhoda je, že jsou celkem blízko vlnolamy a dále se nesmí. Když jsou vlny, je to i nebezpečné. Když vlny nebyly, návštěvníci za kamenné vlnolami chodili, je to ale zakázané. V moři plave i pár barevných rybičkem, takže je zde i možnost šnorchlování.

Na pláži jsou i motorizované sporty za poplatek a v hotelu Tulum, který leží přímo u pláže je i soukromé Delfinárium (představení zdarma, plavání za poplatek).

Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel leží mezi městy Tulum a Playa de Carmen, pokud byste chtěli možnost vidět místní městečka. Pokud vám stačí menší nákupy, tak poblíž je nákupní možnost u Haciendy Doni Isabely, kde je i několik barů, diskotéka, živá hudba a spoustu stánků.

Jak jsem již říkala výše, tak milovníci golfu mají možnost poblíž jednoho golfového klubu využít se slevou.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Tento hotel je velice příjemný, klidný (ať už je to tím, že je bez dětí a nebo tím, že je v zeleném háji). Uspokojí svými službami i náročného klienta. Pokud budu mít možnost, do hotelu bych se určitě ráda někdy vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání