Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Luxury Bahia Principe Akumal *****

Recenze hotelu Bahia Principe Luxury Akumal Resort ***** (Mexiko - Quintana Roo - Chacalal)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 179x
Recenze se líbila: 544 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotelové pokoje hotelové pokoje
  • pokoj pokoj
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • posezení posezení
  • bazén u moře bazén u moře
  • plážová lehátka plážová lehátka
  • pláž pláž

Krásný hotel ležící přímo na dlouhé pláži s bílým pískem soustředící se na náročnou klientelu. Hotel leží asi hodinu a půl od letiště Cancún mezi městečky Tulum a Playa de Carmen.

Ubytování  průměrně (5/5)

Prostorné pokoje, v kterých se nachází velká postel (někde s nebesy), pak malým obýváčkem (rozkládací gauč jako přistýlka a stoleček se dvěma židličkami.

V pokoji je dále TV, minibar (za poplatek), pak set na přípravu čaje a kávy, trezor (za poplatek). Hotel má klimatizaci, větrák a balkón. Pokoje jsou buď Superior s výhledem do zahrady a nebo s výhledem na moře. V koupelně je sprcha nebo vana se zástěnou, toaletou, fénem a županem s pantoflemi.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Pestrá a chutná strava. Mají příjemně rozdělenou bufetou stravu například na italskou, čínskou, asijskou, mexicko, jídlo pro děti, ovoce, zelenina..

Hotel má 7 restaurací, můžete využívat všechny služby po celém komplexu. Každý den lze využívat ala carte místo bufetové restaurace. Je zde vyžadováno formální oblečení, ale to je myslím všude v těchto restauracích samozřejmostí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Wi-Fi je v lobby 24 hodin zdarma, na pokoji za poplatek.

Hotel dále nabízí denní i noční animační programy.

V haciendě Doni Isabely je i diskotéka a živá hudba. Také je zde spoustu stánků, jak se suvenýry, tak tequillou a oblečením.

Hotel má několik barů, restaurací a bazénů. Personál je v celém komplexu velice milý a ochotný. Je zde také tělocvična zdarma a Spa za poplatek.

Pokud máte rádi delfínky, tak každý den je krátké představení u hotelu Tulum (kousíček od pláže v bazénu), plavání je už ale za příplatek.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krásná pláž s bílým pískem, na které jsou lehátka a slunečníky zdarma. Hotel má krásný bazén, z kterého je přímo pohled na tuto nádhernou pláž.

Přístup do moře může být někde trošku kamenitý, takže doporučuji buď boty do vody a nebo jít kousek dále a kamínky už nejsou, je jich zde jen pár, nemusíte mít strach, že je to jak v Egyptě, kde jsou rozsáhlé korály. V moři je i pár barevných rybiček, takže doporučuji si i zašnorchlovat. Moře je opravdu nádherné a hraje spoustu modrými barvičkami.

Na pláži jsou motorizované sporty za poplatek.

Lze ale využít za pobyt i třeba katamarán, surfing, které jsou hodinu denně zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Kousek od hotelu se nachází golfové hřiště. Hotel leží mezi městy Tulum a Playa de Carmen, kde je spoustu nákupních možností. Pokud se vám nechce moc cestovat, tak nákupy jsou možné, jak v hotelu u recepce, tak v Haciendě Doni Isabely. Kousek od hotelu je městečko Tulum, kde je pozůstatek historických památek přímo nad mořem. Dále je kousek od hotelu i pyramida Coba, na kterou se dá vylézt. Je zde samozřejmě spoustu dalších výletů, které určitě s návštěvou Mexika doporučuji. Chicken Itza, ostrov Contoy a mnoho dalších.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Další příjemný hotel, který jsme měli možnost navštívit a který určitě doporučuji. S možnostmi, které nabízí, uspokojí i náročné klienty. Do tohoto hotelu bych se ráda vrátila, tak doufám, že bude ještě příležitost Mexiko navštívit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání