Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Oasis Sens*****

Recenze hotelu Now Emerald Cancún Hotel (ex Grand Oasis Sens) **** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2012
Přečteno: 640x
Recenze se líbila: 710 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj Standard Pokoj Standard
  • VIP Deluxe pokoj VIP Deluxe pokoj
  • VIP Deluxe pokoj VIP Deluxe pokoj
  • VIP Deluxe pokoj - terasa VIP Deluxe pokoj - terasa
  • výhled na golfové hřiště výhled na golfové hřiště

Krásný, nově rekonstruovaný hotel určený pro dospělou klientelu se nachází se nachází příbližně 10 kilometrů od letiště v Cancúnu, přímo u nádherné pláže.

Hotel, který je 25 let starý, prošel před 10 měsíci kompletní rekonstrukci a už při prvním dojmu působí velmi luxusně.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel disponuje 388 pokoji, možnost ubytování v pokoji Standard nebo VIP Deluxe (české CK nemají v garanci).

Pokoj Standard je velmi příjemný prostorný a světlý. 95% pokojů mají postel velikosti king size. Koupelna s vanou a WC dohromady. Pokoj je vybaven individuální klimatizací, sat-TV, minibarem, servisem na přípravu kávy a čaje, vysoušečem vlasů a trezorem (v době mého pobytu zdarma). Pokoje s balkonem s výhledem na moře, zahradu nebo lagunu.

VIP Deluxe pokoj je ještě prostornější a má velkou terasu s vlastním bazénem, lehátky a výhledem na moře.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

V tomto hotelu jsem měla možnost poobědvat v mexické restauraci. Jídlo bylo výborné, podávalo se šest chodů od předkrmů, polévky a různé druhy masa zabalené v placce. Při jídle Vám hraje mexická skupina tradiční písně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je vybaven hlavní restaurací, třemi tématickými restauracemi (mexická, italská a molekulární), snack bary (chicken snack bar, hambuger-panini-hot dog snack bar), barem na pláži. V menší zahradě jsou tři bazény, lehátka+slunečníky a osušky zdarma.

Internet a Wi-Fi za poplatek (v době mého pobytu 10USD/den).

Za poplatek lázeňské SPA centrum (beauty salon, masážní salony, peeling obličeje a těla, fitness, jacuzzi). Za poplatek také možnost využít golfové hřiště u hotelu Oasis Cancún, vzdáleném přibližně 3 kilometry.

Lekař 24 hodin denně na telefonu, vyšetření za poplatek.

VIP salonek a zóna pro stále klienty a pro klienty na líbankách.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Hotel leží přímo u nádherné jemně pisčité pláže. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Moře je zde úžasné, jelikož je otevřené, často jsou zde větší vlny.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel se nachází na poloostrově, v hotelové zóně. Po poloostrově se dá přepravovat místní hromadnou dopravou, autobus bez ohledu na ujetou vzdálenost stojí 8 pesos nebo 1 dolar. Na poloostrově se nachází řada obchodních domů, luxusních butiků, restaurace i fastfood občerstvení. Autobusem se dá dojet i do staré části Cancún na místní trhy. Naproti hotelu se nachází velké golfové hřiště.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Luxusní hotel určený pro klidnou a romantickou dovolenou. Hotel je určen pouze pro dospělé a je také gay friendly. Vzhledem k víceúrovňovému řešení hotelu není vhodný pro invalidy. Nejhezčí hotel, který jsem v nabídce cestovní kanceláře viděla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání