Napsat recenzi

Prohlídka hotelů Oasis Cancún Grand***** a Oasis Cancún Sens*****

Recenze hotelu Grand Oasis Cancún Resort & Spa **** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2012
Přečteno: 905x
Recenze se líbila: 725 čtenářům
Fotografie: 27
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Pokoj Oasis Cancún Sens Pokoj Oasis Cancún Sens
  • Pokoj Oasis Cancún Sens Pokoj Oasis Cancún Sens
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Pokoj Oasis Grand Cancún Pokoj Oasis Grand Cancún
  • Mexická restaurace Mexická restaurace
  • Středomořská restaurace Středomořská restaurace
  • Středomořská restaurace Středomořská restaurace
  • Orientální restaurace Orientální restaurace
  • Americká restaurace Americká restaurace

Velký a rozlehlý hotelový komplex v nádherné tropické zahradě leží v hotelové zóně nového Cancúnu. Od letiště je hotel vzdálen cca 15 minut jízdy podle aktuálního provozu a přibližně 20 minut od starého Cancúnu. V tomto hotelu najde každý, co potřebuje: klidné místa i bujarou zábavu, vynikající stravu, krásné moře, velmi dobré služby.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hosté hotelů Grand a Sens jsou ubytováni v hlavní budově komplexu - v tzv. pyramidě, popřípadě ve vedlejší budově v klidnější části resortu.

Pokoj Cancún Grand je prostorný, ve světlých barvách, koupelna s vanou a WC dohromady. Pokoje mají větší uložné prostory než pokoje Oasis Cancún****. Vybaven je centrální klimatizací s individuální ovládáním, telefonem, sat-TV, fénem, trezorem (za poplatek, v době mého pobytu 5 dolarů/den) a minibarem (doplňována voda a nealko nápoje). Dětská postýlka zdarma, na vyžádání.

Pokoj Cancún Sens jsou velké, čisté a světlé, koupelna s vanou a WC dohromady. Jinak stejné vybavení jako pokoje Cancún Grand, navíc servis pro přípravu čaje/kávy.

Všechny pokoje mají balkón nebo terasu. Pokoje s výhledem na moře a do zahrady jsou za příplatek, standardně klienti dostávají pokoj s výhledem na golfové hřiště a lagunu. Může se ale také stát, že budete mít pokoj s výhledem k hotelu Oasis Cancún, kde to může být trochu rušnější. Do tohoto hotelu totiž jezdí především americká, kanadská a mexická mládež, která vyvádí od rána do hluboké noci.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Při svém pobytu jsem bydlela v hotelu Oasis Cancún, který je součástí tohoto velkého resortu, měla jsem proto možnost se zde stravovat.

Jídlo bylo výborné a v dostatečném množství. Velký výběr zeleniny a ovoce, různé druhy masa, dostatek příloh, mexické i další speciality. Bohatý výběr jak na snídani, tak přes oběd a na večeři.

Velmi dobré nápoje a koktejly. Nealko z postmixu i džusy z krabice. S alkoholických nápojů pivo, víno, s tvrdým alkoholem zde opravdu u koktejlů nešetří.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

V hotelu máte spoustu možností stravování. Je zde hlavní restaurce, spoustu tématických restaurací (italská, sushi, brazilská, americká atd.), dvě restaurace ala carte (mexická a středozemní). Hosté hotelů Grand a Sens můžou navštěvovat všechny restaurace, bary a diskotéky v komplexu.

V zahradě leží obrovský bazén, rozdělený na dvě části - klidnější část a část, kde se pořádají různé programy a muzika zde zní od rána až do večera. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Tenisové kurty zdarma, vybavení za poplatek, 9 jamkové golfové hřiště (pro hosty Grand a Sens zdarma grenn fee i vybavení), lázeňské centrum a fitness za poplatek.

Internet a Wi-Fi pro hosty Grand za poplatek (docela vysoký, doporučuji navštívit nedaleký McDonald, kde je při konzumaci Wi-Fi zdarma), pro hosty Sens Wi-Fi zdarma.

Hosté mohou také využívat pláž a služby dalších hotelů v síti Oasis, v Cancún se nachází ještě hotely Sens, Palm a Viva.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Hotel se nachází u krásné, písčité pláže. Pláž je dlouhé a dostatečně široká. Vstup do vody je sice pozvolný, díky tomu že ale hotel leží u otevřeného moře, jsou zde často větší vlny a vstup je tedy stížen a opticky prudší. Nedoporučuje se zde plavat příliš daleko, jsou zde docela silné proudy.

Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. I když mi připadalo, že lehátek je zde málo, většina hostů pobývala spíše u bazénu a lehátka se vždy našla. Nevím ale, jak to zde vypadá v hlavní sezóně.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Resort leží přibližně uprostřed hotelové zóny. Před hotelem můžete najít menší obchod s potravinami a autobusovou zastávku. Autobus vás za 8 pesos nebo 1 dolar (pobyt říjen-listopad 2012) doveze kamkoliv po poloostrově až do starého centra Cancúnu, kde se nachází bleší trh nebo v ranních hodinách místní tržiště a spoustu menších krámků. V hotelové zóně se pak nachází velká obchodní centra, luxusní butiky, restaurace, bary a vyhlášené diskotéky.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hotel leží v nádherné, tropické zahradě u překrásného karibské moře a písčité pláže. V hotelu můžete najít veškeré služby. Strava je zde výborná, nápoje také.

Já jsem byla se svým pobytem velmi spokojená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Soňa: Opravdu nejlepší dovolená - 21. 1. 2013 11:20

Dobrý den, musím jen souhlasit, že ubytování v hotelu, služby a okolí byly opravdu luxusní a zároveň musím pochválit i ck, kterán ním tuto nezapomenutelnou dovolenou nastavila dle našeho přání. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání