Napsat recenzi

Dobrý hotel odpovídající 3*

Recenze hotelu Veranda Palmar Beach Hotel *** (Mauricius - Východní pobřeží - Belle Mare)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 234x
Recenze se líbila: 381 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je odpovídající lepší "trojce". Kdo je tzv. hotelový povaleč - bude nadmíru spokojený. Kdo přiletěl "za Indickým oceánem" - bude trošku zklamán. Co je na hotelu „super“ – to jsou nekonečné procházky po pláži, běžci budou nadšení (písek „drží“) a především pokoje „Comfort Sea View Room“ – doslova pár kroků od oceánu, z postele nádherný výhled. Klidný hotel s příjemným personálem.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje „Comfort Sea View Room“ - unikátní blízkostí oceánu. Úklid bez chyb, personál se poptává, zda něco nepotřebujete. Minibar v rámci All Incl. - pivo a nealko.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Odpovídá "trojce", vždy se dalo vybrat - dvakrát se stalo, že byla večeře servírovaná (oproti katalogu CK). Vynikající plody moře. Takřka bez čekaček u pultů ani na drink.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Personál vstřícný, milý - exotická pohoda přeskočí i na Evropana. V baru se snaží rychle obsloužit.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž "nekonečná" vlevo i vpravo. Občas vyplavené řasy rozbouřeným mořem, což je zde ale normální - snaží se uklízet. Nouze o slunečníky není, Občas zavřený plážový bar - ale pro drink lze v pohodě dojít k baru u bazénu.

Moře - před hotelem je vyhrazené "brouzdaliště", hodící se spíše pro děti, za bójemi je rušný lodní provoz - čluny s "banány", lyžaři atd. Takže, když jsem chtěl plavat a šnorchlovat, tak ráno, když provoz není, nebo za horšího počasí. Šnorchlařům bych hotel nedoporučoval, "pod hladinou" není takřka nic na focení a koukání. V rámci All Incl. je možno využít člun (s proskleným dnem), který vás odvede do "laguny" – výlet trvá cca 1 hod. Kdo poznal Rudé moře, nebo jiné "šnorchlovací" destinace - "lagunu" ohodnotí asi: "nic moc, ale něco tam je"

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

No, exotika je exotická. Hotelová "zahrada" je úžasná - zajímavé "kokosáky" od květů, přes zelené až po žluté plody - krásné foto záběry. Ženská část naší výpravy dala na katalog "blízkost nákupu" - ale prý se nevyplatí tam jít - výsledkem je spíše "výlet" bez nákupu.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Pro klidnou a relaxační dovolenou. Díky poloze hotelu dostupné výlety na všechny zajímavosti. Pro náruživé šnorchlaře, či plavce jsou na Mauriciu lepší destinace.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Východní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání