Napsat recenzi

Vilky Vétiver, Rodrigues

Recenze hotelu Villas Vétiver (Mauricius - Rodrigues, Grand Bay, severní část ostrova)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 50x
Recenze se líbila: 216 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na jednu z vilek Pohled na jednu z vilek
  • Pohled na bazén Pohled na bazén
  • Pohled na pláž Pohled na pláž
  • Pláž Pláž
  • Okolí Okolí
  • Pokoj číslo 1 Pokoj číslo 1
  • Pokoj číslo 2 Pokoj číslo 2
  • Koupelna Koupelna
  • Pokoj číslo 3 Pokoj číslo 3
  • Pokoj číslo 4 Pokoj číslo 4
  • Výzdoba v pokoji Výzdoba v pokoji
  • Pohled z balkónu Pohled z balkónu
  • Pohled z okna Pohled z okna
  • Pohled na Indický oceán Pohled na Indický oceán

Žluté bungalovy v soukromí s malou pláží. Rodinný komplex, ve kterém je možno ubytovat dohromady až 6 osob.

Ubytování je pouze se snídaní, každá vila má svůj vařící kout, wifi zdarma. Velmi příjemná cena, ve 12 měsíci je samozřejmě cena vyšší

Ubytování 

Moderně a nově vybavené apartmány s vlastním kuchyňským koutem. Pokoje jsou zařízené jednoduše, ale jsou nové a pro nenáročnou klientelu ideální. Výhodou je určitě velikost apartmánů, některé umožní ubytovat až 6 osob.

Bungalovy jsou nové, zhruba 1,5 roku staré. vybavení klasické, s koupelnou, obývacím pokojem, který je spojený s kuchyňským koutem, televizí, klimatizací.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Tamější vlastník, čínské národnosti, velmi příjemný pán. Věřím, že i ostatní zaměstnanci tohoto zařízení budou stejně tak jako pan majitel příjemní a svým hostům v případě potřeby nápomocní.

Okolí hotelu 

Malá, ale čistá "soukromá" pláž. V areálu je i menší bazén, který splní svůj účel. Poblíže je hlavní město Port Mathurin, které ale není nadosah pěšky. Vhodné tedy pro turisty, kteří si na ostrově zařídí půjčení automobilu.

Doporučuji projet si celý ostrov, navštívit zajímavá místa, například Zipline, želví rezervaci François Leguat Giant Tortoise and Cave Reserve, jeskyni caverne Patate, lanový most poblíže Zipline, Jardin 5 Sens v Montagne Bois Noir aj.

Celkový dojem 

Příjemné a odpočinkové místo pro ty, kteří na ostrov přijeli za poznáním a cestováním. Areál nenabízí žádné služby v podobě masáží, wellnessu či fitness centra. Je to opravdu místo pro přespání a případného odpočinku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Mauricius - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání