Napsat recenzi

Hotel Zilwa Attitude ****

Recenze hotelu Zilwa Attitude Hotel **** (Mauricius - Severní pobřeží - Calodyne)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 595 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozlahlý areál s viacerými menšími budovami sa nachádza priamo na pláži s panoramatickým výhľadom na okolité ostrovy.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Veľmi moderne zariadené izby, na mňa však pôsobili chladne. Wifi pripojenie siahalo aj na izby a bolo zdarma.K vybaveniu izieb patria plazmové televízory s ponukou satelitných kanálov.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

švédske stoly, na výber bolo z každého niečo, nechýbalo množstvo čerstvého ovocia. V hoteli bolo viacero tematických reštaurácií, bar na pláži s možnosťou večerania.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

V hoteli nechýbali animačné a zábavné programy, fitness. K dispozícii je aj detský klub a tenisový kurt. Oddýchnuť si môžete vo wellness centre, kde si za príplatok môžete dopriať masáže a kozmetické procedúry.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Piesočnatá pláž, z pláže je výhľad na 5 ostrovov. Na pláži je dostatok lehátok a slnečníkov.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Nachádza sa pri meste Calodyne. Letovisko Grand Baie je vzdialené 15 minút autom.V ľahkej dostupnosti od neho sú The Red Roof Chapel, Pláž v Cap Malheureux a Pláž Bain Boeuf.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Hotel na mňa nezapôsobil napriek tomu, že boli služby na úrovni. Z viacerých hotelov, ktoré sme mali možnosť na ostrove vidieť by som si k stráveniu dovolenky vybrala iný.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání