Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Preskil Island Resort ****

Recenze hotelu Preskil Island Resort **** (Mauricius - Jižní pobřeží - Pointe Jerome)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 23x
Recenze se líbila: 79 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • recepce hotelu recepce hotelu
  • Pokoj Superior Pokoj Superior
  • snídaně - bufet snídaně - bufet
  • snídaně - bufet snídaně - bufet

Hotel je situován na poloostrově mezi historickou vesnicí Mahébourg a mořským parkem Blue Bay. Místní centrum cca 2 km. Nákupní možnosti cca 1 km, restaurace a bary cca 2 km. Letiště cca 10 km.

Ubytování  průměrně (5/5)

Komplex disponuje 214 prostornými pokoji. Všechny mají velká okna s krásným výhledem. Součástí vybavenosti pokojů je trezor, sociální zařízení, vysoušeč vlasů, free WiFi, klimatizace, kávovar a sada na přípravu čaje.

Z pokojů jde vidět do koupelny - posuvná stěna - na Mauriciu hodně časté.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

3 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, restaurace na pláži, 2 bary.

Kvalita jídla na velmi dobré úrovni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Klienti mohou využívat 24 hodinovou recepci, úschovnu zavazadel, několik restaurací a barů, pokojovou službu, společenské prostory, služby pro děti, prádelnu, čistírnu oděvů, spa, kadeřnické a kosmetické služby, směnárnu, obchod se suvenýry, pronájem aut, turistické informace, bankomat.

Hotel nabízí večerní zábavní programy, jóga, vodní lyže, windsurfing, loď s proskleným dnem, kánoe, šlapadla, šnorchlování, aquaaerobik, posilovna, tenis s osvětlením, plážový volejbal, pétanque, plachtění, stolní tenis, herna, potápění, půjčovna kol a skútrů. Spa centrum: lázně, sauna, pára, vířivka, masáže, relaxační procedury.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Písečná pláž se nachází přímo u hotelu.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Skvělý menší resort, kde si najde vyžití každý. Klidně bych tu trávila dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání