Napsat recenzi

Royal Atlas - Maroko

Recenze hotelu The View Agadir Hotel & Spa (ex Royal Atlas) ***** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 439x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna z nejlepších dovolených kterou jsme zažily.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování bylo nadstandartní. Pokoje byly pěkně a moderně zařízené. Balkón jsme měli s výhledem na bazén i na moře. Koupelna, kde byla vana, byla oddělena od toalety která byla zvlášť. Zkrátka velice hezké ubytování.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Samotné jídlo bylo výborné. Velký výběr, ovšem ne vždy. Chyběl nám snac během odpoledne v baru u bazénu. Až od 15:00 začali dělat jejich odpolední svačinu v podobě hranolků a baget. Ikdyž chuťově nebyly špatné, bylo toho zoufale málo. Ale francouzskou hořčici a kečup mají vynikající! Spíše byla docela chaotická obsluha v restauraci. Jelikož hotel nabízí jak All inclusive tak polopenzi, a proto jste si jídlo jak u oběda tak u večeře museli objednávat. A obsluha absolutně nestíhala. Posílali nás z jedné strany jídelny na druhou aby nás usadily. Čekání 5 minut na stůl bylo každodenní. Ovšem jídlo opravdu dobré. Spíše upravené na ten Marocký styl. Nám vohovovalo. Servirovali taky hodně ryb a velký výběr i ze sladkých dezertů. Protože jsme byly na dovolené problém s obsluhou jsme moc neřešily ale zažily jsme tady pár hostů kteří u večeře stropili opravdu velkou scénu a nechali si zavolat manažery a ředitele hotelu. To bylo až přehnané.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je velmi stylově, moderně zařízen. Wifi je zdarma ale pouze na recepci a v jejím nejbližším okolí. Na pokojích jsme wifi chytili málo kdy. Personál hotelu ochotný usměvavý. Všechno v naprostém pořádku. Akorát doporučuji nedávat si věci do trezoru. Je sice zdarma ovšem my jsme museli 3 krát volat opraváře protože nám nešel otevřít a měli jsme v něm naprosto všechno. Telefony, pasy, peníze....vsěchno. Domluva s opravářem byla hodně komplikovaná protože jsme v Maroku byly zrovna přes Ramadán což pro maročany znamená nejíst a nepíst od východu do západu slunce 30 dní. A tak jsou všichni líní a skoro celý den prospí protože jsou naprosto vyčerpaní. Tedy skoro výbec ani nepracují. A tak byl problém sehnat opraváře. Řekla bych že to byl problém zrovna jenom na našem pokoji ale potom co se stejná věc stala dalším dvoum rodinám ze stejného turnusu, radši doporučuju trezor nevyužívat.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž je od hotelu odpravdu kousek. Jenom přejdete promenádu ketrá vede přes celou pláž a jste na hezké obrovské pláži. Hotel má na této pláži ohraničený svůj prostor pouze pro hotelové hosty. Moře bylo skvělé! Teplé, menší vlny, čisté. Pokud jste byly například na Kanárech nebo Kapverdech tak tady je atlantik o hodně teplejší (mluvím o červenci). Akorát když byl odliv tak jsme si připadali jako kdyby jsme šli na tůru než jsme do vody došli. Pokud je odliv voda je opravdu daleko od lehátek. Trochu nám chyběli sprchy na pláži. Nejbližší byly u hotelu a ikdyž se to teď nezdá tak jít se z moře osprchovat až k hotelu a zpět na pláž není zrovna pro nás lenivé a pohodlné :)) Ovšem to je jenom malý detail.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí je pár malích obchůdků. Skvělá je promenáda po kteŕe jsou večerní procházky opravdu pěkné. Celá pláž je v noci osvětlena a tak i promenáda. Taxíkem se za pár minut dostanete do místního "suku". Tržnice v Agadiru. Narozdíl od tržnice v Marakéši je tahle prostornější, čistější a je tam příjemný chládek. Určitě doporučujeme navštivit. My tam utratily neskutečnou spoustu peněz. I místní obchodníci jsou tady příjemnější. Často vás pozvou na marocký čaj. Opravdu super si s domorodcema sednout a popovídat si o jejich zvycích. Jsou milý, a jsou rádi a vděční za každý dirham který u nic utratíte. Ale pozor...když tady budete chtít cokoliv kupovat, prodavač vždy nasadí směšně vysokou cenu. Ostatně jako všude ve světě. Po těchto nákupech vím že jsou tak měcí že pokud jste šikovní uhádatéto na méně než polovinu. Jsou schopní za váma i třikrát vyběhnout a sami tu cenu snižují. Na letiště je to z hotelu necelou půlhodinku což je fajn. Akorát letiště trochu zastaralé :) Jediné co nás překvapilo, že jsme si po příletu šli kupovat svetry :D :) Večery a noci jsou tady opravdu velmi chladné a přes den bylo většinou polovinu dne slunečno a druhou polovinu ÚPLNĚ zataženo, a celý den foukal studený vítr. Ovšem i přes všechno tohle tady slunce opaluje opravdu kvalitně. Takže to určitě nepodceňujte a vemte s sebou nějaký faktor.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem skvělý. Všechno předčilo naše očekávání. I když Maroko je země do které se už vracet neplánuji, protože tady už není nic co vidět. Jednou na těch 15 dní bohatě stačí, tak i přesto jsme byly s dovolenou u cestovní kanceláře EXIM tours velmi spokojení. Maroko je opravdu pěkná země a jsem ráda že jsme jí viděli. Úžasná byla naše delegátka. Opravdu skvělá ženská. Ochotná, usměvavá, povyprávěla nám o Maroku snad všechno a když jste něco potřebovali, ihned všechno zařidila. Byla prostě zlatá. Zkrátka až na ten chaos v jídelně, a nedostatek menšího jídla během dne si není na co stěžovat. Smaozřejmě cesta s leteckou společností Travel Service velmi profesionální. Posádka výborná, ochotná a během letu vtipkovali včetně kapitána. Hned se na tu dovolenou ťešíte více. Celkový dojem tedy perfektní!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání