Napsat recenzi

Maximální spokojenost

Recenze hotelu Royal Mirage International Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 527x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Koupelna, wc Koupelna, wc
  • wc wc
  • pokoj pokoj
  • velkovezírův palác velkovezírův palác
  • marakešská restaurace marakešská restaurace
  • 1 z cca 500ti stánků 1 z cca 500ti stánků
  • tržnice Marakéš tržnice Marakéš
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • pláž( cca 3 min pěšky) pláž( cca 3 min pěšky)
  • Terasa u bazénu s ratanovým nábytkem Terasa u bazénu s ratanovým nábytkem
  • mini zoo mini zoo

Celkově jsme byli s hotelem i službami spokojeni. Hotel je čistý, několikrát denně zde potkáte uklízející usměvavé černošky:-), chování personálu bylo vždy vstřícné a na úrovni, občas jsme si museli říct o sklenici- pro nás osobně žádná tragédie, jídlo (ALL IN) vždy čerstvé, dobré, chutné a pestré, k pití různé limonády (nepoznali jsme, že to není pravá coca cola :-), džusy (sladké), pivo, víno,káva a během dne i míchané alko-nealko koktejly u bazénu. PŘI UBYTOVÁNÍ DEJTE 5€ DO PASU A BUDETE MÍT EXTRA POKOJ V HORNÍCH PATRECH S PĚKNÝM VÝHLEDEM, KAŽDÝ DRUHÝ DEN 0,5 - 1€ NECHTE NA POSTELI A BUDETE MÍT VŽDY PERFEKTNĚ UKLIZENO VČETNĚ LABUTÍ Z RUČNÍKŮ:-)

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Odpovídá 4****. Čisto, vše funguje, denní úklid, výměny ručníků (hodit do vany) samozřejmostí včetně ručníků, které jsou určeny na pláž. 1x za dva dny nám dali do lednice 2 0,5l pití(balené).Obecně pokoje vkusné, prostorné s velkými balkóny.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo pestré, chutné. Doporučujeme asijský koutek a typicky marockou večeri( 1x za pobyt). Vždy dostatek všeho, odnášení talířů pomalu v momentě kdy dojíte :-) Za nějaký ten bakšiš vám číšník bude nosit i pití- jak u oběda, večeře tak i během dne- samozřejmě ne na pláž:-) Není problém si vzít pití i na pokoj:-) Můžete si požádat i o balenou vodu a tu si vzít na pláž.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

2x Lobby bar, recepce, diskotéka přímo v hotelu, bar na pláži, lehátka a slunečníky na pláži zdarma

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

4**** jen z důvodu toho, že pláže nejsou 100% čisté jako v Evropě. Jsou čisté na 90%.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Možnost nákupů, volného pohybu (žádní teroristi ani nebezpeční potulní psi:-), večer příjemné procházky ať už městem a nebo po širokých plážích a velkých promenádách.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byli jsme nadšeni. Maroko je úžasná země plná vůní koření a kůží. Doporučujeme určitě výlet do Marakéše (u **** 65€/osoba)- zastávka v Marocké restauraci (luxusní) kde dostanete oběd, dále přednáška v lékárně - určitě si kupte výrobky z ARGANU- dá se platit i kartou, palác velkovezíra, pohřebiště, marakešská tržnice- ceny tretek od 0,5€, všude levno. Obchod je smluvní-ceny ignorujte. Dobrá cena je 20-30% ceny kterou vám nabídne. U nás zabíralo v nejkrajnějším případě při smlouvání naše mávnutí rukou a odcházení a hned jsme byli na super ceně:-) Když vás odejít nechají tak nabízíte opravdu málo:-) Mimochodem noste s sebou toaletní papír- muslimové jej nepoužívají a někde nemusí být:-) Pod hotelem mini zoo zdarma:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

shazia: souhlas - 28. 8. 2014 17:37

v tomto hotelu jsme byli loni koncem srpna a opravdu mohu jen potvrdit vaší recenzi až na to,že je třeba dávat bakšiš.pokoj jsme měli v 5.patřesuper s krásným výhledem na vycházející slunce,do 30min. byla dodána přistýlka.velice nám vyhovovalo,že dopoledne sluníčko nic moc a dalo se chodit na pěkné procházky.určitě tento hotel zopakujeme reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání