Napsat recenzi

Krásná dovolená v Al Moggar

Recenze hotelu Club Al Moggar Garden Beach Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 451x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Krásná dovolená v příjemném prostředí, s milými lidmi. Jsme velice spokojeni. Dobrá organizace na letišti i v místě pobytu. Kdykoli bylo potřeba, delegáti podali informace, které jsme chtěli. Vše fungovalo bez problémů. Nezapomenutelný byl zájezd do Marakéše, obzvláště se zcela vyčerpávajícím a zajímavým výkladem naší průvodkyně .

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Jednoduché ubytování, čisto, uklizeno, denně vytřeno( i pod postelemi), výměna ručníků denně ( ráno je odnesou, aby se nevynášely na pláž, kolem 1 dodají čisté). Výměna prostěradel nejméně 3x za 11 denní pobyt.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Dostatek jídla, každý si mohl vybrat podle své chuti.

Snídaně. Na terase vám udělají vaječnou omeletu a podle přání přidají rajče, salám, cibuli, sýr, dělají čerstvé placky - lívance a něco na způsob našich koblih, ke kterým si můžete dát 4 druhy marmelád či med. Můžete si vybrat z několika druhů pečiva, krosany, buchty, olivy, salám, tvaroh, tvrdý krájený sýr( krájejí jej přímo před vámi, aby neoschl), jogurty, kukuřičné lupínky. K pití káva, čaj, mléko teplé( možno si udělat kakao) i studené, čerstvý pomerančový džus, voda a jejich specialita - mátový čaj.

K večeři výběr ze tří druhů mas( většina čerstvě dělaná na terase - proto možná, že "dostanete příděl" - ne, můžete si jít kolikrát chcete, jen nedostanete najednou velké množství, aby se netvořily řady). Přílohy - rýže, brambory, kuskus nebo těstoviny a spousta různých salátů a příloh - výborné :-). A sladká tečka - různé zákusky, cukroví, koláče, ovocné saláty, ovoce.

Všechno jídlo v jakémkoli množství, nikdo vás neomezuje. Personál ochotný, příjemný, čistota( mají rukavice nebo si často myjí ruce), pořádek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Služby hotelu jsme moc nevyužívali, vše bylo bez problémů, personál ochotný. Výměna peněz v hotelu bez problémů, lepší kurz než na letišti. Delegátky ********** velice milé a ochotné, podaly vždy mnoho zajímavých informací nejen o výletech, ale i o životě v Maroku.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž široká a čistá, téměř stále pofukuje větřík, příjemné. Teploty nejsou tak vysoké, jak jsme zvyklí z jiných jižních destinaci, není vlhko, oceán osvěžující. Denně pláž čistí, uklízejí. Vzdálenost k oceánu podle přílivu a odlivu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Krásná zahrada, 2 bazény, promenáda kolem pobřeží velice pěkná. Hotel je vlastně přímo na pláži.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Velice pěkná dovolená, hotel doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana H.: Dotaz - 30. 7. 2014 18:27

Dobrý den, Vaše recenze mě potěšila, jelikož se do hotelu se stejnou CK chystáme koncem srpna a abych se přiznala, z některých předchozích recenzí jsem měla rozporuplný pocit. Můžu se prosím zeptat, měli jste standardní pokoj nebo rovnou od CK s příplatkem za výhled na moře? Případně jste dávali při příjezdu na recepci nějaký bakšiš? Pokud máte nějaké foto hotelu, můžete mi prosím zaslat na email? (hankahruba@seznam.cz). Děkuji a přeji hezký den. reagovat

Dáša: Re: Dotaz - 30. 7. 2014 20:24

Dobrý den, nic jsme si nepřipláceli ani v CK ani na recepci. Měli jsme pokoj s výhledem na oceán, většina pokojů je takto orientovaná, možná jsme jen měli štěstí. Doufám, že i vám se v Agadiru a v hotelu Al Moggar bude líbit. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání