Napsat recenzi

rodinná dovolená s dětmi

Recenze hotelu Caribbean Village Agador Resort Hotel *** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 745x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Podávám info o naší rodinné dovolené, pokud budete chtít vědět něco bližšího nebo konkrétního, ráda odpovím na evikbul@seznam.cz.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování bylo dostačující v tom ohledu, že na pokoj jsme chodili převážně jen přespávat. Hotel sám uvádí kategorii hotelu ***+, tomu však pokoje neodpovídají. Zařízení velmi jednoduché, téměř v žádném pokoji nelze zavírat okno ani balkonové dveře. V časných ranních hodinách je slyšet velký hluk - pravděpodobně od zaměstnanců (alespoň v části kolem hotelové recepce, kde jsme měli pokoj).

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Každý si určitě najde něco dobrého, mlsnější pak jedí po celou dobu stejné jídlo. Ten, kdo není vybíravý, si určitě přijde na své. Velké zklamání bylo s ovocem, bylo málokdy a když, tak v takové kvalitě, že bych ho u nás určitě takové nekupovala. Např. meloun byl 2x za 11 dní pobytu. Co bylo výborné, to jsou místní zákusky a výborně upravené maso - jak chuťově, tak měkkostí. Nebyl problém si jídlo odnést z jídelny na pokoj, po celém areálu jsou odkládací pulty na špinavé nádobí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Bohužel náš termín zájezdu se trefil do ramadánu, tudíž žádat služby po 15.hodině bylo nemožné. Na druhou stranu v případě potřeby nám bylo vyhověno (i když třeba až následující den). Na recepci bylo složité se domluvit, pokud neovládáte francouzštinu. Ještě tak trochu anglicky, německy a rusky, ale to ne každý člen personálu ovládá. Výborná služba pro hosty byla možnost večerního odběru pitné vody v PET lahvích. Co se týká areálu, je to obrovský komplex, takže se dost našlapete i tady. Bazény jsou krásné, teplé, udržované, vhodné i pro malé děti. Jen o lehátka je zde nouze i přes velké množství. Je nutné rezervovat hned brzo ráno ručníkem. Animační programy bezva, spíše pro cizince, ale mohl se zapojit každý. Cvičení ve vodě, aerobic u bazénu, soutěže u vody. V areálu golfové hřiště, basketbalové hřiště, tenisové kurty, fitko. Hlídání dětí jsme nevyužili, děti by nerozuměly, ale dle postřehu se jim věnovali moc hezky, u východu z areálu směrem k pláži mají svůj dětský koutek, kde jsou prolézačky i bazén pro prcky. Nápoje na baru bez problému k dispozici kdykoliv. Škoda jen, že při službě all inclusive chybí zmrzlina aspoň pro děti. Pozor na peníze, poprvé se nám za léta cestování ztratily peníze - 50Euro z kufru. Nikdo nezjistí, kdo to byl, je zbytečné hledat viníka. Čistota v areálu je až zarážející, každý den drbou kamínkové podlahy nevídaně poctivě, snad kamínek po kamínku, jíst by se tam dalo i ze země. V restauraci je personál celkem vstřícný, nějaká ta výjimka se ale taky najde. K pití je k dispozici víno, pivo a z nealka cola, fanta, sprite nebo nesycený tang. Pokud nemáte tang rádi, bude celou dobu na coca-cole. Stolování je zvláštní, dostanete papírové prostírání, trochu spíš překáží, ale je na něm reklama... Toalety jsou k dispozici v celém areálu, směnárna funguje, je zde i obchod se základním zbožím.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Takovou pláž, jako je zde, jsme ještě nikde neměli. Nádherná, písečná, čistá, udržovaná, širší než širokánská. Hotelová pláž je oddělena od volně přístupné, je zde správce pláže. Na lehátkách skvělé "žíněnky" pro pohodlnější ležení. K dispozici je i plážový bar s nealko nápoji. Vadou na kráse byla absence sprchy. Kdo nemá rád slanost třeba v obličeji, lze řešit vyžádáním nápoje vody bez bublinek a omýt se tím. Oceán supr, na začátku července byl kupodivu teplý a čistý, nikde žádné chaluhy či jiný bordel. Vstup do moře veeeeelmi pozvolný, bezva pro děcka. Velkým problémem byly pro nás časté mlhy, kdo jede za sluníčkem a opalovačkou, moc neuspěje. Sluníčko jsme měli v kuse 3 dny, jindy jsme ho viděli třeba až v pozdějších odpoledních hodinách. Prý je to v tomto místě normální, ale nám to zkazilo celý dojem z africké dovolené.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu je udržované, pěkné, pár obchodů se tu také najde, není to nijak závratné. Zboží je hodně odlišné od naší kultury. Nezapomeňte smlouvat za každou cenu, ceny jsou šíleně vysoké a je možné jít i na třetinu ceny. Musíte prokázat velký nezájem za danou cenu a oni vás nepustí, dokud se nedohodnete. Využít můžete nabídku výletů, ta je pěkná, využili jsme výlet na slavnou horu, do přístavu, arganové dílny a trh a také jízdu na velbloudech. Skvělý zážitek, doporučuji, jen se připravte, že si tři dny nesednete na zadeček :-). Bezva je i vzdálenost od letiště, cca půl hodinky.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dovolená byla fajn, člověk si odpočinul, hotelový komplex nádherný, udržovaný, pokoje už horší, pláž a moře vynikající, ale všechno to hezké ničí časté a dlouhotrvající mlhy. Viděli jsme to, co jsme nikdy neviděli, zažili to, co nikde nezažili, ale vícekrát už ne. Očekávání bylo asi větší.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání