Napsat recenzi

Kousek Maroka pro nenáročné

Recenze hotelu Argana Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 122x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 2
Komentáře: 0
  • Typické marocké vybavení hotelu Typické marocké vybavení hotelu
  • Hlavní hala s recepcí - pohled ze schodiště Hlavní hala s recepcí - pohled ze schodiště
  • Hala hotelu nad recepcí v "pavlačovém" stylu Hala hotelu nad recepcí v "pavlačovém" stylu
  • Část jídelny Část jídelny
  • Detail stropu v hotelu Argana Detail stropu v hotelu Argana
  • Dominantní lustr a krásně zdobený interiér Dominantní lustr a krásně zdobený interiér
  • Detail zdobení hotelu Detail zdobení hotelu
  • Vchod do hotelu Argana Vchod do hotelu Argana
  • Vstup hotelu Argana obklopen zelení Vstup hotelu Argana obklopen zelení
  • Toaleta a bidet Toaleta a bidet
  • Prostředí před hotelem Prostředí před hotelem
  • Standartní pokoj při vstupu Standartní pokoj při vstupu
  • Koupelna s vanou a sprchou Koupelna s vanou a sprchou
  • Standartní pokoj ze strany od balkonu Standartní pokoj ze strany od balkonu
  • Koupelna s vanou a sprchou 2 Koupelna s vanou a sprchou 2
  • Koupelna s vanou a sprchou 2 Koupelna s vanou a sprchou 2
  • Noční pohled z pokoje na nasvícený bazén Noční pohled z pokoje na nasvícený bazén
  • Pobřeží V Agadiru (foceno z terasy restaurace) Pobřeží V Agadiru (foceno z terasy restaurace)

Galerie videí

Při vstupu do hotelu Vás hotel zaujme svým interiérem, kdy na Vás již ve dveřích dýchne Maroko. Připadáte si tak právě díky tradičním marockým dekoracím, od zdobené haly, přes jídelnu a toalety až po interiér v pokojích.

Co se týče umístění hotelu, cesta z letiště k hotelu trvala zhruba 30 – 35 minut. Hotel Argana se nachází v Agadiru asi cca 500 - 700 m od pláže.

Od pláže jsou postupně umístěny 3 řady hotelů. Hotel Argana leží ve 3. řadě. Je vhodný pro všechny, kdo si nepotrpí na nadstandard a luxus a rád zažije netradiční a orientální dovolenou.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Při příchodu do standartního pokoje Vás zaujme velká postel s mohutným čelem a zlatými lampičkami. Po bližším zkoumání však zjistíte, že je veškeré vybavení již starší a má něco za sebou. Osvětlení není nijak výrazné, spíše dokresluje intimní atmosféru. Na pokoji je TV, telefon, klimatizace. V koupelně vana, WC, bidet a vysoušeč vlasů. Vzhledem k tomu, že pokoj spadá do kategorie 4*, pokoj a jeho interiér této kategorii spíše neodpovídají. Postele jsou čisté a pohodlné. Celkově bych však pokoj vč. sociálního zařízení ohodnotila osobně kategorií 3*+, pro nenáročné klienty.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava formou bufetu, v hotelu jsem měla pouze večeři a snídani. Výběr je dostačující, jen je jídlo doplňováno postupně, takže najednou nebylo na výběr z více možností a museli jsme vždy chvíli počkat, než personál přinese další „várku“. Personál byl však ochotný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

K dispozici je bazén, bar, wellnes centrum, masáže a sauna. Z dalších aktivit je možné si za poplatek zahrát kulečník.

Wifi je k dispozici pouze v recepci, ale zato funguje rychle a dobře.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je vzdálená cca 500 m od hotelu. Má hodně pozvolný vstup, je písčitá. Koncem října nebyl oceán vůbec ledový a teplota tak předčila mé očekávání. Co se však týče čistoty, celou dobu se na nás při každém pohybu "lepily" řasy, kterých se nedalo zbavit, což bylo docela nepříjemné.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je obklopen dalšími hotely. Jak jsem již uvedla výše, leží ve 3. řadě od pláže, asi 500 m. V okolí jsou bary a restaurace. Večer byla slyšet z jednoho baru hudba, pro někoho by to mohlo být rušivé. Stačilo však zavřít balkonové dveře a žádný hluk z ulice nešel.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hotel hodnotím jako lepší průměr. Určitě ho mohu doporučit nenáročným klientům, kteří jsou rádi v centru dění a nemusí mít hotel přímo u pláže.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání