Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Be Live Collection Saidia Resort ***** (Maroko - Saidia - Saidia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 135 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na arabskou zemi jsem byla velmi mile překvapena, jak službami a hotelem, tak i samotnými lidmi. Krásná dovolená plná slunce, dobrého jídla a klidu. Doporučuji!

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Dvoulůžkový pokoj je poměrně velký, s balkonem plně odděleným od všech sousedů, takže pokud máte výhled ven z areálu, vůbec nikdo vám tam nekouká. Vždy aspoň boční výhled na moře. V koupelně vana i sprcha, ručníky, stejně jako pokoj, čisté a neopotřebované. Velmi výkonná individuální klimatizace, která mimochodem třeba v noci vůbec nebyla třeba, v září se k večeru solidně ochlazuje. V pokoji televize a minilednice. Velmi příjemné postele, tvrdší matrace, do kterých se nezaboříte do půlky těla. Hotel tvoří dlouhá hlavní budova kde jsou restaurace hala a sport bar, který jede dlouho do noci, ale nijak extrémně nehlučí. Z té vybíhají tři ramena, kde jsou pokoje, vypadá to jako písmeno E. Budovy s pokoji jsou neuvěřitelně prostorné, velké chodby, široká schodiště, vše čisté a klimatizované.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídla bylo celý den dostatek. V hlavní restauraci se v dostatečně dlouhých intervalech podává snídaně, oběd a večeře. Jídla dost, velký výběr a moc dobré. Na přání připravované, pizzy, pasta, palačinky... Na obědě jsme tam vlastně nikdy nebyli, protože ve snack baru u bazénu, nebo spíš venkovní restauraci, se to dalo úplně bez problémů nahradit - grilovaná masa, přílohy, spousta zeleniny, saláty, ovoce, dezerty, zmrzlina, nápoje všeho druhu, prostě všechno na lehký oběd nebo svačinu. Sníst si to můžete buď u stolu, nebo klidně na lehátku. Obecně bylo na výběr i hodně místních jídel, což jsme si opravdu užili. Marocká restaurace, na kterou je 1x za pobyt po rezervaci nárok, nabízí vysloveně marocké pokrmy, zejména spoustu tažínů a ty jsou tedy dokonalé. V lobby baru v hale vám dají balenou vodu, bohužel jen půllitrovou, ale zase si jich můžete vzít víc. Celkově obrovská spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Po příjezdu pozdě odpoledne jsme do hodiny dostali náramky i pokoje. Hotel má krásnou vstupní halu s recepcí, kde je i lobby bar a něco jako marocká čajovna, kde si můžete dát jejich úžasný mátový čaj. Z ní se vychází přímo do vnitřní části hotelu. Ta je upravená, čistá, za tmy nádherně osvětlená a i tam to voní, což jsem nechápala každý den se tam o to starají zahradníci, upravují, zalévají. v zahradě stojí budova, kde je za poplatek welness a krytý bazének s výřivkou a zdarma fitness. Bazény čisté, ale poměrně mělké, na schlazení a odpočinek to je ideální a plavat se dá v moři. Kolem bazénů je dostatek lehátek a slunečníků, neměla jsem pocit, že by na sobě byla nalepená, mohli jsme si je klidně posunout.

Personál byl vždy milý, ochotný a když na ně budete slušní a nebudete se k nim chovat jako k onucím, které vám mají sloužit, budou se velmi snažit.

Delegát měl u sebe nabídku výletů,y využili celodenní výlet do Fesu. To bylo hodně náročný jak časově tak fyzicky, je to asi 4 hodin busem tam a 4 zpět, vyjíždělo se v 6 ráno s balíčkem jídla na cestu a vracelo se asi v 18. Tam se vlastně prochodila celá medina, na závěr klasický marocký oběd a zase zpět na hotel. Ale zážitek to teda byl nezapomenutelný. A s českou průvodkyní - velký bonus. Pak jsou k dispozici další půldenní výlety, převážně po okolí, ty využijeme příště

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře je čisté, vstup pozvolný, ale po pár metrech už je po krk. Sem tam nějaká rybka. Pláže písečné, chodí se na ni přes promenádu a na písku je položená dřevěná cestička, takže písek většinu cesty nepálí do nohou. Na pláži jsou lehátka se slunečníky, ale jinak nic, žádný bar, sporty, to je asi jediné mínus. A do hotelu pár kroků, takže se neušlapete.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V bezprostřední blízkosti hotelu není nic. Odjíždí od něj vláček do blízké maríny, kde je velký obchod, normální potraviny pro místní a je to docela fajn zkušenost, mají tam místní koření a bylinky. Po přístavu se dá projít, dát si drink nebo kafe a zase jet vláčkem zpět, jezdí pravidelně a dodržuje jízdní řád. Není to ale velké. Směrem k Alžíru je pak asi 7km vzdálená Saïdia, tam jsme nebyli.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Byla to nejlepší dovolená, na které jsem kdy byla a to jsem docela náročná. Nemám co bych vytkla. Určitě se tam vrátíme!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Saidia - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání