Napsat recenzi

Skvělá dovolená - ráj ;o)

Recenze hotelu Thulhagiri Island Resort & Spa **** (Maledivy - Kaafu Atol - Severní Male Atol)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 19 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Suuper odpočinková dovolená.

Cesta dlouhá, ale stojí za to.

Jo a celý pobyt zde se dá odchodit bez obuvi. ;o))

Ubytování  průměrně (5/5)

Bungalov na pláži.

Pěkný, prostorný, každý den úklid. Bungalov má dva vchody přední ...před vchodem nádoba s vodou na omytí nohou od písku, zadní vchod...hned za dveřmi sprcha. Velká prostorná koupelna s vanou. K dispozici fén, sprcháč, šampon a kondicioner na vlasy.

Velká manželská postel + my měli ještě dítko, to mělo svou postel. Klima hned nad postelí...mi byla při zapnuté klimě zima, manželovi asi tak akorát...;o)))

Lednice...každý den doplněná voda. Varná konvice...můžete si uvařit čaj (černý).

Ručníky a osušky (koupelna) i osušky (na pláž) k dispozici (ručníky mění každý den) ,před bungalovem 2 lehátka a stoleček.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Byli jsme spokojeni, výběr z jídel dostačující. Oproti jiným resortům s all inclusive nám však vadilo, že jsme si přes den nápoje museli objednávat vždy na baru a oproti podpisu na účtence. A i za takovou obyčejnou ledovou kávu se platilo. Nápoje jsme na účtenkách podepisovali i u snídaně, oběda a večeře. V restauraci (jako... není to jako taková ta naše restaurace) jsme měli přidělený svůj stůl a obsluhu.(jídlo si vybíráte sami, obsluha Vám jen přinese pití, které si u něj objednáte). I zde se dá chodit naboso.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Spokojenost. Na malém maledivském ostrůvku člověk neočekává bůhvíco.

Je zde bazén, fitko, masáže, ping pong, obchůdek se suvenýry, po večeři je vždy nějaký animační program, možnost objednání výletů. Šnorchlování (výlet) je v rámci all inclusive zdarma. Měli jsme své vybavení, ale myslím, že se dá i půjčit.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Náádhera. Všude čisto, krásné blankytně modré moře a spousta rybiček, včetně žraloků a rejnoků. Na šnorchlování super. Ostrůvek se dá i obeplavat. ;o)

Na pláži je i natažena síť na beachvolejbal, ale ...na přímém slunci, no.. za našeho pobytu se nenašel nikdo, kdo by zde hrál beachvolejbal.

Na pláži bar, stoly pod slunečníkem. Kdykoliv jsme zde přišli, tak byly volné jak stoly tak i lehátka na pláži. Klid, pohoda....

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí...;o) malý ostrůvek, ale já bych i zde dokázala zabloudit ...na plážový bar jsem snad nikdy nešla tou samou cestou. ;o))) A chodit se dá stále naboso.

Mají zde spoustu volně létajících andulek, korelu a dokonce 2 kačeny, agamy a pak takové menší ještěrky, které lezou po stěnách budov.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Takovou dovolenou by si člověk přál asi každý rok.

Ještě zde zmíním dopravu... z letiště na hotel...člunem cca 15 minut.

Tak, snad jsem zde nic zajímavého neopomněla napsat, každopádně to bylo super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kaafu Atol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání