Napsat recenzi

Maledivy určitě ano

Recenze hotelu Bandos Island Resort & Spa **** (Maledivy - Kaafu Atol - Severní Male Atol)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 670x
Recenze se líbila: 579 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Maledivy jsou krásné, byl to životní sen a klidně bych se vrátila. Což se bohužel nedá říct o hotelu. Vybrali jsme si Bandos kvůli dostupnosti wi-fi a ta skutečně ve většině komplexu (kromě pláže) byla.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Samotný hotelový komplex se skládá z vilek, které jsou krásně vybaveny, příjemné a všechny klimatizované. Každý den je samozřejmostí úklid, výměna osušek (plážové dostanete taky) a ložního prádla. Pokoje jsou čisté, jenom občas Vám může dovnitř vběhnout ještěrka :)

Pozor - jestli si vybíráte pokoje typu B - tzn. vyšší kategorie, na rozdíl od popisu není minibar v ceně, jenom je na pokoji a všechno si zaplatíte.

Jenom velmi málo vilek má výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava dobrá - každý den různé těstoviny, polévky, saláty, bar s tropickým ovocem a mezinárodní kuchyně. Hlad jsme neměli. K tomu jsou tu i a la carte restaurace. A když je nejhůř, v noci donesou minutku až na pokoj. Jídlo bylo chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Tu jsme narazili úplně nejvíc. Cokoliv jsme po zaměstnancích chtěli, tvářili se, jako bychom chtěli něco nepředstavitelné. Např. v baru, kde platilo all inclusive chodil personál mezi hosty minimálně. Zavazadla nám zapomněli v Rusku, proto jsme si chtěli jít koupit alespoň několik základních věcí - nebyli na nás ochotni počkat na letišti (byli jsme jediní, co pokračovali do tohoto komplexu). Delegáta cestovky jsme požadovali několik krát a ani jednou nám ho nezavolali. Když jsme něco chtěli po recepci, vždy nám řekli, že nám zavolají na pokoj a nikdy nezavolali, dokud jsme nešli na recepci. Pokud nedostávali pravidelné spropitné, vůbec se o nás nestarali.

Jedinou výjimkou byly placené služby - např. masáž byla výborná, bar v bazénu, který je mimo all inclusive, měl vždy rychlou obsluhu.

Prostě personál obecně - katastrofa kromě spa rezortu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Kromě chybějící wi-fi na pláži tu byl i nedostatek slunce. Buď jsme šli na pláž na opačnou stranu ostrova a neměli lehátka, které personál nebyl ochoten donést, pokud jsme skutečně netlačili na pilu. Nebo jsme mohli být poblíž naší vilky a téměř celý den ve stínu.

Moře je krásně čisté, všude kolem koraly, šnorchlovat můžete dosyta. Do vody je pozvolný vstup, akorát na velké většině pláží začínají hodně skoro koraly, takže se musí plavat, ne stát ve vodě. Písek je bílý, jemný, příjemný :)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Malý ostrůvek, ale s opečovávanou vegetací. Večer můžete vidět obrovské netopýry, občas potkáte ve vodě malého žraloka. Okolí po obvodě je čisté, např. po bouřce hned naběhla tlupa čističů, kteří uklízeli nejdřív chodníky a následně i kolem chodníků. Trochu problém ve "vnitrozemí" - prostředek ostrova a místa za chatkami nebyly až tak čisté. To ale nevadí, protože to nevidíte.

Na Maledivy se nejezdí pařit, takže v komplexu byla spousta klidu a romantiky.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Na Maledivy se určitě ráda vrátím, ale rozhodně kvůli personálu do jiného rezortu. Byli s námi v tom samém termínu jiní lidi, kteří byli na ostrově kousek od nás a ti si moc chválili - každý den květy na posteli, personál dělal, co si jen mohli přát.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

ariam: take snim - 1. 8. 2017 10:55

moc velike diky za uprimnost , 3D popis s - a + dovolene reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kaafu Atol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání