Napsat recenzi

Dovolená v ráji

Recenze hotelu Sun Siyam Olhuveli Resort **** (Maledivy - Kaafu Atol - Jižní Male Atol)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 654x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Deluxe water villa Deluxe water villa
  • Deluxe villla Deluxe villla
  • výhled z pláže na protější ostrov výhled z pláže na protější ostrov
  • sunset sunset
  • Manta Manta
  • Ara Ara
  • žralok černoploutvý žralok černoploutvý
  • kaloň kaloň

Úžasná dovolená v ráji, co musí každý zažít!

Ubytování  průměrně (5/5)

Byli jsme ubytovaní v Deluxe villa. Je to velká chatka se čtyřmi oddělenými pokoji, kde má každý terasu či balkón. Čisté, krásné, pohodlné, kde Vám ráno ustelou postel a večer zase rozestelou. Nabízí minibar, ten samozřejmě není v all inclusive. Možnost je udělat si čaj nebo kávu a dostanete 2 lahve vody denně. My měli vždy vypito, tak už jsme dostávali 4. Osušky jsou v 2 v koupelně a 2 na pláž. V pokoji jsou také 2 vesty na šnorchlování.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Úžasné jídlo. V takovém množství si myslím vybere každý, ale nemyslete si, že je to jako v běžné dovolenkové destinaci, tady chutná prostě všechno báječně. Jen klasicky hovězí tužší, oni (muslimové) to prostě neumí udělat. Sushi je v nabídce celý den, kdo má rád. Pití Vám donesou až ke stolu s otázkou na číslo pokoje, čímž si ověřují, zda máte all inclusive. Po každém jídle (kromě snídaně) se musí vždy podepisovat lístek o útratě, popřípadě přidáte spropitné. Vše v hlavní restauraci Sunset, jinak můžete do dalších 2 restaurací, to už se, ale platí, v rámci all inclusive je 1 večeře al carte za zvýhodněnou cenu. Večeře byly vždy tématické (italská, thajská, maledivská kuchyně...)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Všichni milí, vstřícní a ochotní. Personál je směsice Maledivců, Indů a Srí Lančanů, takže se dozvíte i leccos zajímavého i od nich. Na uvítanou jsme dostali zdarma půlhodinové focení se dvěma fotkami. Pokud budete mít zájem o víc, tak se platí. Večer jsou programy a disco. V nabídce jsou výlety.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Čisté, azurové, se spoustou podmořského života. Je tady hodně řas, ale každý den vše pečlivě sesbíráno. Určitě si nezapomeňte šnorchl a podvodní fotoaparát. Večer jsme chodili na molo krmit ryby (i když se to nesmí) a viděli jsme spoustu druhů. Jeden večer připlavala i Manta a párkrát jsme zahlédli želvu jak si proplouvá.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Na ostrově je obchůdek se suvenýry, klenotnictví a také malý krámek, kde pán maluje na vše co si vyberete krásné obrázky.

Určitě se nudit nebudete, ani nemůžete! Pro ty co nechtějí jen ležet na pláži a pozorovat tu krásu, je tady spousta aktivní zábavy ping pong, badminton, tenis, kulečník, obrovský kulečník, šnorchlování, ale i stanoviště kde půjčují vodní skútr, windsurfy, paddleboardy, atd. Na mole je potápěčské centrum.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Super. Cesta z letiště je rychlolodí, když jsou vlny, už to je zážitek :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kaafu Atol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání