Napsat recenzi

Pohodová dovolená na Maledivách

Recenze hotelu Equator Village Maldives Resort *** (Maledivy - Addu Atol - Addu Atol)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 981x
Recenze se líbila: 746 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

EXIM nezklamal, cenová relace zájezdu a zajištění velmi ochotné a schopné delegátky s možností potápět se s českou instruktorkou přímo na místě patří jistě k plusu pobytu v uvedeném resortu. Resort je čistý, dobře vybavený, vaří se velmi slušně a pití všeho druhu je dostatek. Bezvadné jsou možnosti jezdit každý den loděmi šnorchlovat na útesy což je v ceně i s jednodením výletem. Mimo to máte k dispozici po celou dobu kola která jsou ve slušném stavu včetně 16 km asfaltových silnic po tomto souostroví. Pláže i bazen je udržovaný. Jediným problémem je poměrně dlouhá téměř strastiplná cesta letadlen s dvěma mezipřistáními tam a jedním zpět. Takže si užijete 16 - 18 hodin cesty.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování je na dobré úrovni, příjemně překvapilo. Každý den se uklízí a mění ručníky včetně plážových. Domky jsou situovány v udržované zahradě v těsné blízkosti bazenu i pláží. Personál hotelu je velmi přívětivý.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídla je dostatek v poměrně širokém sortimentu. Pouze svíčková a vepřo knedlo se nevaří. Milovníci ryb si příjdou na své, polévky,dorty, zmrzlina i ovoce jsou běžné. Po celou dobu pobytu má každý svůj stůl a číšníka který se stará o pití a odnášení nádobí. Pití je k dispozici po celý den včetně alkoholických nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Jsou organizovány každý den dopoledne i odpoledne výlety lodí na šnorchlování které jsou v ceně pobytu. Šnorchlovat se dá i v moři u hotelu. Placené je rybaření, potápění a další výlety na vzdálenější ostrovy. Vzhledem k blízkosti letiště je možné i zajistit si let nad atoly malým letadlem. Delfínů, želv a různých druhů ryb je k vidění dost což mnozí využívají k fotografování. Personál hotelu je vstřícný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž je písečná a uklízí se každý den, přístup do vody je bezproblémový. Útes je od břehu cca 80 m, takže šnorchlovat se dá dobře a pod vodou je ještě leccos k vidění. Barvy moře jsou fantastické a hlavně jeho teplota vás plně uspokojí. Koupat se v 30 stupňové čisté vodě se Vám jen tak často nepodaří.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotolelu odpovídá malým ostrovům s bujnou vegetací. Milovníci palem si příjdou na své. Pozor na padající kokosy! Projížďky na kolech jsou příjemným zpestřením ale až k večeru, protože jinak je velké horko. Nevýhodou je, že pobřeží mimo hotel není udržované, takže Vás překvapí poměrně velký nepořádek s množstvím odpadu (traviny, PET flašky atd). Můžete si prohlédnout jak žijí místní obyvatelé a budete asi překvapeni jejich přívětivostí, čistotou vkusným oblečením a vůní.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Pobyt splnil naše očekávání, Maledivy jsou opravdu pěkné, mají krásné teplé moře a přívětivé klima. Škoda jen, že to není blíže. Podle mého názoru je výhodou, že nejste celý pobyt "zavřeni" na nějakém malém strůvku a máte možnost pohybu po celém souostroví. Kdo se vyžívá v nakupování bude ale zklamán, protože mimo drobných suvenýrů zde nic není.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání