Napsat recenzi

Kvalitní hotel s nekvalitním personálem

Recenze hotelu Hotel Men Dan **** (Maďarsko - Západní Maďarsko - Zalakaros)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 90x
Recenze se líbila: 306 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud bych chtěl jet do Zalakaros znovu, pak klidně znovu MenDan. Po technické stránce je hotel skvělý a má i velmi kvalitní kuchyni. Nedostatky spočívající v personálu mrzí, ale dá se s nimi pracovat vhodným výběrem toho s kým budete komunikovat. Se všemi to totiž moc snadno nejde.

Ubytování  průměrně (4/5)

Kvalitní pokoj, v jehož výbavě nám nic nescházelo (sejf, klima, minibar/lednice, kvalitní postel, wifi). Úklid probíhá celodenně, není problém odložit ho do odpoledních hodin pomocí štítku na dveřích. Zvuková izolace vstupních dveří pokoje by mohla být lepší, ale naštěstí byl v hotelu během našeho pobytu celkem klid, takže to nebyl problém. Jednou nám pokojová služba omylem odnesla vstupní kartu zanechanou na pokoji, problém jsme ale na recepci vyřešili její deaktivací a vydáním náhradní s omluvou.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Výborná kuchyně, gril přímo na place, viditelná snaha nabídnout každý večer alespoň částečně něco nového. Za mě super, že švédských stolů se asi víc vymáčknout nedá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel má skvělé wellness, kterému je věnována velká část jedné ze dvou jeho budov. Díky němu jsme vlastně ani nešli do lázní které jsou naproti. K dispozici jsou tři bazény s různou teplotou vody, vířivkou, infrasauna i klasické sauny, sluneční terasa na střeše objektu, solidně vybavené fittness... Večer živá hudba sestávající z klávesisty a zpěvačky umístěná do jídelny. Příjemné, ale osobně bych ji spíše situoval do hotelového baru, kde bylo bez programu naprosto mrtvo.

Jedna z prvních věcí na kterou můžete nepříjemně narazit je jazyková bariéra. Že tu nikdo nemluví česky či slovensky jsem trochu čekal, ale že bude problém angličtina bych ve čtyřhvězdičkovém hotelu nehádal. Primární jazyk je tu němčina, pak maďarština. V nich také najdete všechny hotelové informační materiály. Jen pár lidí z personálu skutečně umí anglicky a ne všechny hotelové informace jsou důsledně přeložené a dostupné v angličtině. Pokud ovládáte němčinu, volte jednoznačně ji. Pak budete v tomto směru v pohodě.

Zejména v restauraci ovšem číhá ještě jeden závažný problém. Tím je velmi odlišná schopnost personálu jevit alespoň elementární zájem o hosty a řádně a rychle je obsloužit. Člověk se musí naučit do které zóny jídelny si sednout aby byl obsloužen jak se na čtyři hvězdičky patří. Než jsme se to naučili, zažili jsme večery zcela bez obsluhy, číšníky kteří se dívají skrze nás, vyhýbají se očnímu kontaktu a jakékoli komunikaci. Nakonec jsme si našli bezproblémový sektor s dobrou a komunikativní obsluhou, ale tuto zkušenost považuji za skutečně nejzávažnější problém hotelu.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Neleží u moře

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel se nachází na maďarské vesnici, kde před časem našli termální prameny. Takže zde zbudovali jedno velké koupaliště s wellness a řadu hotelů. Lze odtud vyrazit na pár hezkých výletů, ale bezprostřední okolí nenabízí kromě malého tržiště s několika téměř stejnými restauracemi prakticky nic zajímavého. Kladem je, že vesnice je pár kilometrů od Balatonu a dálnice do Budapešti. Oba tyto výlety rozhodně doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Kvalitně vybavený hotel se skvělým wellness, dobrou kuchyní a problematickým personálem postavený prakticky uprostřed ničeho. Když Zalakaros, pak MenDan není špatná volba. Zvlášť pokud umíte německy a jen tak někdo vás nerozhodí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Západní Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání