Napsat recenzi

zájezd do termálních lázní v Harkánech

Recenze hotelu Jihozápadní Maďarsko - Harkány (Maďarsko - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 74x
Recenze se líbila: 233 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Již cesta do Maďarska byla uvozena nepříjemným pocitem, neboť agentura prodávající zájezd nebyla schopna sdělit přesné místo nástupu na autobus přijíždějící ze severu Čech do Prahy na Černý most. Aby se vlk nažral, byla zaslána fotografie tamní konečné metra bez vyznačení místa nástupu. Ještě, že průvodkyní CK K**** bylo přes telefonní kontakt dodatečně popsáno konkrétní místo, kam autobus zajede k nástupu. Samotná cesta pak byla docela zbytečně prodlužována, aby příjezd byl co nejpozději z důvodu vydání klíčů od pokojů až v odpoledních hodinách. Klidně mokl odjezd z ČR posunut o dvě, tři hodiny později.

Ubytování 

Celkem slušné ubytování v hotelu Platan, kde jsem nebyl poprvé. V měsíci září byl problém s výskytem poletavých zelených brouků, kterých byl plný pokoj v okamžiku otevření okna či dveří na balkon. Hezky křupaly při jejich rozšlápnutí.

Strava a stravování 

Stravování bylo zajištěno chutné a kvalitní i když bez výběru z několika jiných jídel. Diabetikům či jiným dietářům proto nelze zájezd zrovna doporučit. Speciality jako smažený řízek z rýží nebo vepřové zapečené v zelí s chlebem jako hlavní chod nepřekvapily. Jídla byl ovšem dostatek a na požádání byl vydán i přídavek (miska polévky).

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál hotelu je slušný, ochotný. Pokoje jsou vybaveny malým televizorem vyrobeným v minulém století, bez přijmu českých programů. V koupelně z toaletních potřeb jen papír a něco jako tekuté mýdlo v zásobníku, tedy velmi skromné vybavení,

Okolí hotelu 

Malé lázeňské městečko je útulné, čisté, nachází se zde tržnice a dokonce supermarket. Jsou zde dostatečné možnosti posezení u vína, piva či kávy. Z hotelu je poměrně blízko pěšky do termálních lázní, kde je upravený rozsáhlý park s mnoha atrakcemi, které však již v druhé polovině září jsou uzavřeny. V areálu lázní probíhá velká rekonstrukce za provozu, takže je třeba počítat s hlukem, chybějícím termálním bazénem k plavání, omezenými možnostmi občerstvení a větším náporem návštěvníků ve wellnessové části lázní.

Celkový dojem 

Pokud nebude dokončena rekonstrukce termálních lázní, tak příště asi plánovat cestu jinam.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání