Napsat recenzi

Hotel Plage 4star hneď blízko kúpaliska v super cene.

Recenze hotelu Hotel Plage 4star (Maďarsko - Hajduszoboszlo)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 91x
Recenze se líbila: 265 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohľad z terasy apartmánu.vlavo za rohom cca 50m je kúpalisko . Pohľad z terasy apartmánu.vlavo za rohom cca 50m je kúpalisko .
  • Výhľad z terasy vľavo ,tichá ulica,byty na prenájom. Výhľad z terasy vľavo ,tichá ulica,byty na prenájom.
  • Krásna veľká terasa patriaca k apartmánu .za susedným blokom je kúpalisko . Krásna veľká terasa patriaca k apartmánu .za susedným blokom je kúpalisko .
  • Kúpeľňa s vaňou ,mala ale moderná a útulná a čistá . Kúpeľňa s vaňou ,mala ale moderná a útulná a čistá .
  • Pekná obývačka so zabudovanou kuchyňkou bez vybavenia. Pekná obývačka so zabudovanou kuchyňkou bez vybavenia.

Moderný a čistý ,menší 3.poschodovy 4 star hotel s priestrannými a čistými izbami.Možno sto metrov alebo ešte menej od brány termálneho kúpaliska v Hajduszoboszlo.Hotel má vlastnú podzemnú garáž ale dá sa parkovať aj pred hotelom zdarma.kuchyna tradičné madarska,a je veľmi chutna.wifi funguje výborné a je zadarmo.

Prístup až do Plage z dialnice smer Budapešt je veľmi jednoduchý.

V blízkom okolí je množstvo doslova dvakrát drahsich 4star hotelov či už siete Hunguest alebo Atlantis, Silver,Aurum atd ale tento rozhodne taky nebol.

Pozrite si naše fotografie.

Ubytování 

Dostali sme krasny a priestranný apartmán,suita de luxe na najvyššom tretom poschodí s veľkou terasou.kúpeľňa bola menšia ale s vynikajúcou rohovou vaňou pre dve osoby.izba mala vlastú predsieň ,obývačku s kuchynkou,ta bola bohužiaľ bez akejkoľvek výbavy okrem malej chladničky.nábytok moderný ,obývačka s lcd tv priestranná s francúzskymi dverami na vlastnú terasu.Spálňa bola malá ,postele pohodlné,tiež s balkónom a velka skriňa.za vybornu cenu !!!poloha hotela výborná len sto metrov od kúpaliska ,v podstate za ním v tichej ulici .hotel otvorili len pred dvomi rokmi a čistotu je všade vidno.na recepcii pri checkin chcu zalohu 10 euro za tv ovladac,dost smiesne dnes.hotel sme si vybrali a rezervovali a zaplatili cez asi najväčšiu stránku vyhľadávača hotelov a všetko bolo OK.

Strava a stravování 

Mali sme polpenziu ,raňajky sú 8-10,00 a večere 18-21,00 v reštaurácii na prízemí . Tá sa mi ale zdala pomerne malá aj keď má hotel malo izieb. Výber stravy na raňajkách nebol široký ,klasické biele toustove pečivo a vyborne vlastne rožky z kuchyne ,káva ,čaj,džús akoby z prášku.také klasické kontinentálne bufetove raňajky,zopar teplých jedál ,bez masla len s margarinom.mäsove udeninove narezy,klobasky,syr a tradicna zelenina.uplne postačuje na ráno. Večera podobne bufetova s výberom asi z piatich teplých jedál,zeleninové šaláty ovocie,vlastne koláčiky a kvalitná zmrzlina.nealko nápoje okrem kávy tu nie sú v cene. Strava je tradične veeelmi chutná ale je tu rozhodne este čo zlepšovať hlavne do šírky .

Spali sme tu len jednu noc takže neviem či sa jedlá opakujú alebo nie. ale na také klasické tri hviezdy to je presne,zatiaľ.medzi reštauráciou a kuchyňou je priehľadné sklo a je vidno ako kuchári s maximálnou čistotou pripravujú jedla pre hostí. Hotel má aj výbornú pizzu a vlastny hamburger .

Vybavení, služby a personál hotelu 

Hotel vybavený garážou v suteréne plus ďalšími bezplatnymi parkovacími miestami pred budovou. Recepčny vedia nemecký a anglický na slušnej urovni.personal mily a ochotný .na prízemí vlastná reštaurácia a jacuzzi a sauna.viac netreba lebo vedľa je kúpalisko .a asi po 10 minútach chôdze je krásny ,čistý aquapark Aqua Palace s dvomi poschodiami relaxu a zábavy. Rozhodne ho treba vyskúšať ,je to fantastický zážitok.

Hotel má požičovňu bicyklov.Uklid je výborný.hotel nemá sirokú výbavu služieb .

Lázeňské služby 

Výborné blizke termalne kúpalisko ,celý komplex má názov Hungaro Spa, informácie sú na webe. Vedľa neho stojí perfektný samostany aquapark Aqua Palace,tiez info na webe. za ním su ďalšie smykalky a tobogány.vstupné sa platí všade zvlášť.sú tu výborne termálne pramene na liečbu pohybového aparátu.veľa turistov sa sem práve preto vracia pravidelne hlavne z Nemecka a Poľska lebo aj ceny tu nie sú vysoké .

Okolí hotelu 

Hotel je v tichej ulici vedľa kúpaliska ,výhľad nič mimoriadne ale účel ubytovania je tu relax v liečebných kupeloch alebo na kúpalisku či v aquaparku s deťmi alebo priateľmi .ale je vsade okolo pokoj a velmi čisto .

Celkový dojem 

Hotel má všetko čo je potrebné mať pre spokojeného hosťa,je malý čo je výhoda vekakrat . Veľmi moderný ,nový ,čistý a útulný s veľmi dobrou polohou .strava by mohla mať širšiy ponuku ale na pár dní to bude určite vyhovovať.cenovo je tiež na túto úroveň,kvalitu a miesto na tom konkurenčne veľmi dobre. Z našej strany bola spokojnosť určite a vôbec sms neriešili počet hviezdičiek nad vchodom.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Maďarsko - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání