Napsat recenzi

Sempati = klídek a místo pro odpočinek

Recenze hotelu Sempati Hotel *** (Kypr - Kyrenia - Lapta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na pláž. Pohled na pláž.
  • Místo pro snídaně či večeře u bazénu. Místo pro snídaně či večeře u bazénu.
  • Ráno u bazénu. Ráno u bazénu.

Velmi klidné prostředí, nedaleká pláž s 13 lehátky zdarma pro hosty hotelu. Žádný luxus, ale klid a pohoda (teploučko a teplé moře).

Ubytování  průměrně (4/5)

Apartmán přímo u bazénu, klimatizace v ceně (velmi příjemné), na pokoji TV, minibar. Denně úklid, výměna ručníků. Méně pohodlné jsou pružinové matrace (ale člověk nejede k moři se válet na posteli). Obsluha u baru Vám donese objednané jídlo (či kafíčko) až k bazénu. Vše je možno dostat na účet - na číslo pokoje a platit až v den odjezdu. Závěrečnou platbu můžete provádět v EURech či britských librách - nebyl v tom žádný problém. WIFI dostupná zdarma na recepci (ale žádnou vysokorychlostní wi-fi nečekejte). Sprchový kout trochu nešťastně řešen, takže když se sprchujete teče voda celou koupelnou (ale vše se dá vyřešit - ručník potopu zastavil). Nezapomeňte na el.adaptér - jsou zde angl. zásuvky. V recepci adaptér zapůjčí oproti vratné záloze.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně i večeře formou švédských stolů. Vždy jsme si vybrali, počítali jsme i s tím, že dezerty budou přeslazené (neb čím sladší tím "prý" lepší). Zeleniny byl poměrně dostatek (rajčata, okurky + čerstvé bylinky), melouny i hroznové víno. Jedna večeře byla na zahradě formě grilování - super. Občas si musel člověk počkat než doplnili co zrovna došlo (opravdu nikam nespěchali). Nápoje u večeře se hradí (opět na účet pokoje). Ačkoliv jídelna byla klimatizovaná - nebyla klima dostatečná. Jídlo bylo možno konzumovat i venku. Pozor do hotelu si nesmíte přinášet žádné jídlo a pití. Voda v hotelu se nedoporučuje k pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Wifi v recepci, recepční a personál mluví anglicky (snaží se vše vysvětlit a domluvit se). Denně úklid pokojů a výměna ručníků. Směnárna v recepci OK (EURO, britská libra...). Funguje i půjčovna kol (nevyužili jsme). 3x dennně zde zajíždí i místní doprava (domša), kterou lze dojet do nedaleké Kyrenie (doporučujeme) za 14 TL. Bazén v hotelu v provozu, až do noci. Záleží s kdo je s vámi v hotelu na rekreaci - někdy hluční hosté hulákající v bazénu až do půlnoci dokáží dovolenou znepříjemnit). Ale my jsme to měli docela v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž nedaleko, ale přístup no schodech (cca 30 schodů). na pláži 13 lehátek pro hosty hotelu (pokud si trochu přivstanete a hodíte si na lehátko ručník pak OK). Vstup do moře pozvolný, ale jsou tu i kameny. Život pod mořem byl - pro děti na šnorchlování stačilo (viděli i želvu). Pláž se nachází v zálivu, takže je chráněna před velkým větrem a tím pádem i před vlnami. Občas zde plave mořská tráva či jiné "přírodní" smetí. Ano na pláži občas člověk najde i nedopalek či papírky, ale to si dělají návštěvníci sami. Přehnaně se zde o čistotu nepečuje. Moře, ale krásně teploučké a čisté. CCa 20 minut chůze směrem do města můžete navštívit písečnou pláž.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

V okolí není nic moc k vidění. Okolo jsou opuštěné hotely, hezký vycházkový chodník s lavičkami kde lze pozorovat západ slunce. V okolí jeden malý minimarket, zde seženete vše potřebné včetně opalovacích prostředků, vody, nanuků a pod. Jinak okolí vyprahlé, rozestavěné není zde nic moc k vidění. Za návštěvu stojí nedaleké město Kyrenie. Žádný rušný a bohatý noční život.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Za cenu last-minute se jednalo o klidnou a pohodovou dovolenou. Vyrazili jsme zejména za klidem a teploučným mořem. Takže za nás opravdová spokojenost a doporučujeme všem kdo si chtějí odpočinout a nevyhledávají rušný, akční a bohatý program.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání