Napsat recenzi

Hodnocení pobytu

Recenze hotelu Mountain View Hotel *** (Kypr - Kyrenia - Kyrenia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 325x
Recenze se líbila: 542 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel byl moc příjemný , personál ochotný. Hotel stojí v malé uličce na konci osady. Hotel s bazénem je součástí zahrady, kde stojí ještě vily s apartmány. Za hotelem je polní cesta. která vede ke skalnatému pobřeží. Asi 15 minut je písečná pláž u hotelu Merit se slunečníky, za poplatek, Hotel je cca 5 min. k od hlavní ulice, kde jsou obchody a restaurace, jezdí zde místní doprava Hotel je klidný, vhodný pro klienty, kteří vyhledávají pohodu. Bazén je skvělý na plavání, čistý, průzračný. Byli jsme zde s dětmi, které si bazénu nesmírně užívaly. Hosté byli převážně angličané, většinou důchodci, kteří byli moc V hotelu nebylo možné přinášet jakékoli jídlo, či pití na pokoj. Vzhledem na potřeby dětí i když byl pokoj s dvěma přistýlkami moc pěkný, prostorný, požádali jsme za doplatek o ubytování ve vile.

Ubytování  průměrně (4/5)

Moc hezké, čisté, vkusné pokoje, na východ nebo na západ. V pokoji část na spaní a část na posezení. Pokoj měl ve výbavě ledničku.

Jediný problém jsme měli se zákazem pití a jídla na pokoji.

Apartmán měl pěknou ložnici a obyvák s kuchyňským koutem, ledničkou, Tato místnost byla prostorná se základním vybavením. .

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně formou bufetu, něco teplého, něco slaného, něco sladkého. Ovoce spíš vzácně, zelenina skromně. Co se opravdu nepovedlo je káva, která byla velmi mírně zabarvená voda.

Na snídani nám dali vybrat ze tří jídel, co chceme na večeři. Jídlo nám chutnalo.

.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Program pro děti , ani pro dospělé době, kdy jsme byli a dovolené hotel nenabízel. Což bylo pro nás plus.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

V podstatě celou dobu jsme hledali pláž, dá se to pojednat jao objevování. Nakonec jsme našli místo, které se nám líbilo. Doporučovala bych plavbu podél pobřeží z Kyrenie, Byli jsme na ní až na konci pobytu, škoda, že ne na začátku pobytu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel byl na klidném místě, což jsme chtěli. Mimo center zábavy, či jiného hluku.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkové se nám dovolená v tomto hotetu líbila, určitě bych tento hotel doporučila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání