Napsat recenzi

Hotel Acapulco

Recenze hotelu Acapulco Beach Resort Spa & Sports ***** (Kypr - Kyrenia - Catalkoy)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 2 315x
Recenze se líbila: 1 323 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Recepce a hlavni budova Recepce a hlavni budova
  • pláž pláž
  • bazén bazén
  • kousek zahrady kousek zahrady
  • kousek zahrady kousek zahrady
  • pláž pláž
  • jídelna jídelna

Hned ze začátku si musím postěžovat na let. Mezipřistání v Turecku kde se zdržíte cca hodinu pozitivní však je, že můžete zůstat v letadle a nemusíte přestupovat na další letadlo. Letěli jsme přes noc tak mi ten let připadal děsně dlouhý a únavný ale zpáteční cesta už byla lepší. Nic neletí přímo na Kypr takže kdo chce na Kypr musí přežít cestu z mezipřistáním:)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Do hotelu jsme dorazili v noci kolem 3 hodiny ráno. Na recepci nám poté řekli, že nemají místo kvůli Italům, kterým neodletělo letadlo a musí nás ubytovat do pokoje nad casinem. Pokoj byl luxusní a nadstandartní. Druhý den jsme se ale museli vystěhovat jako kompenzaci nám delegát slíbil lepší pokoj. Původně jsme měli mít bungalov ale dostali jsme hotel. Byli jsme moc spokojený do bungalovů se nám totiž moc nechtělo. Pokoj byl moc hezký velký, prostorný. Postel byla opravdu moc pohodlná. Dostali jsme i výhled na moře což opravdu stálo za to. Koupelna čistá. Nikde žádný hmyz, šváby ani nic podobnýho!! Co nám bylo sympatický, za celý týden pobytu jen poslední den v noci trochu hluk jinak přes noc klídek. Takže se vlastně z původních nepříjemností okolo ubytování stala spíše přijemnost.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Co se týče All inclusivu my jsme byli spokojený. Počítali jsme s tím, že tento hotel má All-i. spíše jako plnou penzi takže nás nic nepřekvapilo. Nikdy se mi nestalo, že by jsme měli přes den hlad. Snídaně byla vždy pestrá spousta pečiva,zeleniny jediné co mi ani né vadilo ale přišla škoda, že při obědech a večeří vždy spousta dortíku a sladkostí a u snídaně nic ze sladkého nebo opravdu minimum když nepočítám jogurty, marmeládu apod. Obědy a večeře výborné ale chyběli mi mořské plody a více ovoce. Co se v hotelu nedalo sehnat na all inclusive byla zmrzlina což mi přišlo škoda. Co se týče pití nikdy jsem neměla žízen při večeřích a obědech jsme dostali lahev vody na pokoj. Přes den jsme čerpali pití v baru u pláže. Jak již jsem četla v nějaké recenzi tady že se pití lilo do malých kelímku ano lilo, ale když jste požádali dali vám větší. Také je pravda, že na baru u pláže měli často připravny kelímky s pitím již na baru, ale většinou to bylo ráno. a odpoledne již připravené kelímky nebyly. Někde jsem také četla, že byli velké fronty. Tak já nevím jestli jsme chodili do stejného baru, ale my ´´velké´´ fronty opravdu nezažili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

K vybavení mám jednu hlavní výhradu a to wi-fi podle mě když už jedete do 5* tak počítate, s wifi zdarma ale pouze 10 min denně jinak za příplatek?? to jsem si řikala jako proč? Jinak každý den uklizený pokoj, čistě povlečeno, nové ručníky. Bazén u hotelu krásný, čistý a teplý. Animační programy byly zábavné. Personál mi přišel pracovitý ráno jsme vstali už uklízeli na pláži apod. U snídaní, obědů a večeří automaticky odnášeli ze stolů. Nemůžu říct, že by byl někdo neochotný s úsměvy to sice nějak nepřehání ale nepříjemní alespon na nás nebyli:) V areálu hotelu mi chyběli nějaké nákupní možnosti byl zde pouze jeden minimarket kde neměli vůbec nic.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž a moře...Vybrali jsme si ale špatný termín celý týden jsme měli velké vlny a moře na pláž naneslo spousty chaluh které personál neustále snažně odklízel, ale chápu že s tím asi nic moc neudělají. Ke konci už to bylo lepší. Jinak pláž byla v celku čistá. Lehátek dostatek. Moře bylo hezky teplé. Někdo zde také psal, že je pláž přístupná pro veřejnost ano byla o víkendu ale turci nám opravdu nevadili a nijak neomezovali.Jediná moje výhrada k pláži byly sprchy na celou cca 800 m dlouhou pláž jenom jedny sprchy uprostřed pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Areál hotelu krásně zelený upravovaný čistý. Když vylezete z hotelu tak nikde nic jenom hory a bordel. Ale pro ty co chtějí strávit dovolenou spíše u moře v areálu hotelu tak žádný problém. Vedle hotelu vojenská základna ale nijak nám neomezovala, za celý pobyt jsme o ní nevěděli.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem SPOKOJENOST měla jsem sice menší výhrady ale to mi rozhodně nedokázalo zkazit dovolenou:) Asi hodně záleží jak je kdo náročný já se považuji spíše za méně náročného klienta tudíž mi tento pobyt víceméně vyhovoval. Chtěla bych ještě vyšvihnout delegáta Leoše Korbela z Exim tours podle mě byl velmi schopný delegát a snažil se všem vyjít vstříc.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Helča: Letí někdo v termínu 16.6. - 23.6.2014? - 2. 6. 2014 12:42

Ráda bych se zeptala, zda-li někdo letíte v tomto termínu do Acapulca ... letím tam a ráda bych tam s někým zašla večer na bar či podnikla nějaký výlet ;) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání