Napsat recenzi

Acapulco Resort Convention & SPA

Recenze hotelu Acapulco Beach Resort Spa & Sports ***** (Kypr - Kyrenia - Catalkoy)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 236x
Recenze se líbila: 1 213 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

All Inclusive: 10.00–24.00?? dle mě spíše plná penze. Po 22.00 nám nenalili ani obyčejnou vodu!! Poslali nás na jediný otevřený a vzdálený bar na pláži. Na jiných barech hezky zaplatit!! - neskutečné! Pro děti ani jedna zmrzlina zdarma! Slibované 5 hvězdičkové ubytování v nově zrekontruovaném hotelu bylo dobré pro šváby. Ty to jistě ocenili. Hned po příjezdu jsme se museli z bungalovu (alespoň) za pouhých 10 euro přestěhovat do hlavní budovy, kde jsme sdíleli pokoj opět se šváby!! Až na potřetí se to povedlo. Alespoň se nám již žádný šváb neukázal. Když jsme o tom informovali milou paní z CK Exim tour v Čechách, která nám resort doporučila, tak nám k tomu řekla, že je to v těchto destinacích normální a že se ukazují jen v noci, kdy je většinou nevidíme. No já měla tu smůlu, že jsem si je v noci dovolila vyrušit!!! Jinak jídlo dobré, ale žádná svačina - tedy, pokud tím nemysleli ten kousek sušenky, na který ještě byla fronta a pokud nezbyly, museli jsme se dožadovat dalších - jak ponižující! Již jsme žádné nedostali. Takže od snídaně do oběda, resp. od oběda do večeře ALL INCLUSIVNÍ HLAD! Personál byl na barech dost neochotný!! Pití v inclusivu již bylo na barech rozlité do kelímků a teplé jak, ... no však víte co. Tobogány - zdarma, jednotlivé atrakce v lunaparku za 2 eura. Okolí hotelu bylo pěkně upravené, ale mimo areál byla poušť a vojenská základna. Nejkrásnější bylo moře. Průzračné a teplé.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

bydleli s námi šváby !! tedy mi s nimi

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

chybělo ovoce a mořské plody, svačiny !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

neochotný personál, po 22.00 hod. nám v hlavní restauraci nedali ani vodu

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře a pláž, to bylo to nejkrásnější z celé dovolené.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

areál pěkný, okolí za zdní prach a vojáci

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Ubytování se zvířátky nám hned po příjezdu zkazilo celou dovolenou! Zde nemají vůbec tušení, co to all inclusive je. Nejkrásnější, abych nebyla tek negativní, je moře a pláž. Škoda, že to ostatní takto kazí celkový dojem. Doporučili bychom tento zájezd spíše mladým lidem a milovníkům hmyzu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 61
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Niki: Informujte se dopředu. - 24. 7. 2013 9:30

Haníte hotel a to zbytečně. Jediné, co se zde dá vytknout je nedomyšlený Al, se kterým zde začínají. Jídlo bylo úžasné, nevím, co vám chybělo, tomuhle se vážně směji! :D Dál nevím, co čekáte, proč si nepřečtete o Severním Kypru, když vám vadí v okolí vojáci? :D A asi se pletete šváby s cikádami, nezlobte se na mě, ale hotel je čistý, nový...nevěřím, že v hotelové budově byl ŠVÁB. V bungalovech možná, ale to je další věc, kterou jste si měli zjistit a CK i stránky hotelu to uvadí => Bungalovy jsou 2*!!! reagovat

Lenka: Re: Informujte se dopředu. - 24. 7. 2013 10:37

Vážená Niki, přečtěte si recenzi ještě jednou. Nehaním jídlo jako takové, ale AI ! Jídla přes den nedostatek, pardon, tři sušenky odpoledne. Tomu se směji já. Nehaním okolí hotelu, jen informuji - přečtěte si znovu. Pokud jsou bungalovy 2*, tak to neznamená, že tam budou šváby! Pravda, tuto skutečnost jsem nenašla, ani mě na ni v cestovce neupozornili. I v budově hotelu 5* v prvním patře byli na našem pokoji šváby. Druhý den jsme viděli, jak to celé vystříkávají. Nevím, jak vy, ale já švába od cikády rozeznám. A komentář z cestovky na šváby - nebudu komentovat dál! Ono se stačí podívat k plotu na ty pytle s odpadky - dost dobrý začátek k zahnízdění různého hmyzu. Takže to shrnu - vadil mi, jak říkáte, nedomyšlený AI, neochota personálu, šváby (cikády mi nevadí, alespoň o sobě dají zvukem vědět). Nejsem entomolog, ale švába poznám bezpečně. No, posuďte sama. Teď si je snad už nepopletete. Cikáda: http://cs.wikipedia.org/wiki/Cik%C3%A1dy Šváb: http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0v%C3%A1bi reagovat

Kateřina: Re: Re: Informujte se dopředu. - 27. 8. 2013 13:07

Dobrý den, prosím všechny, kteří stejně jako my (zájezd realizovaný od 18.-25.6.) nebyli spokojeni s poskytovanými službami (především poskytnutým rozsahem "ALL inclusive ", frontami u baru atd...) aby mne kontaktovali na e-mailu ravera81@seznam.cz .Cestovní kancelář Exim tours bohužel naši reklamaci zamítla s odůvodněním, že námi uváděné nedostatky jsou neprůkazné a neevidují podobné stížnosti od dalších zákazníků. Při našem pobytu reklamovalo služby přímo na místě min. 15 rodin! Děkuji. Kateřina reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání