Napsat recenzi

Crystal Rocks bungalows

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 749x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled ze střechy restaurace pohled ze střechy restaurace
  • recepce recepce
  • bungalow č.4 bungalow č.4
  • koupelna koupelna
  • východ slunce východ slunce
  • Golden beach na poloostrově Karpaz Golden beach na poloostrově Karpaz
  • miniaquapark součástí miniaquapark součástí
  • bazén bazén

Moc pěkná dovolená pro nenáročné klienty. Převažuje z 99% česká klientela, takže klidná atmosféra i z hlediska polohy. Na pláži Vás neotravují žádní místní prodejci, nepotkáte zde nikde žádné migranty, je tu bezpečno. Na konci srpna voda v moři jak kafe, klidně se člověk mohl půl dne válet ve vodě (o:

Počítejte z mezipřistáním v Turecku při cestě tam i zpět, bohužel cestou tam jsme v letadle tvrdli místo půl hodinky hodinu a půl než dorazil jiný personál na palubu )o: dostali jsme aspoň vodu. Pokud poletíte v noci dostanete jako občerstvení jen ohřátou bagetku. Cestou zpět jsme už měli klasiku.

Doporučujeme výlet na poloostrov Karpaz, návštěva místní výrobny olivového oleje, pak i mešity, poté rezervace Dikarpaz, kde můžete krmit oslíky a pak nádhernou pláž Golden Beach s tyrkysovou vodou (prý je občas možné zahlédnout karetu, zejména v červnu). Určitě stojí za to navštívit i hlavní město s možností překročení hraniční linie a Famagustu, kam se lze nechat zavézt za 5eur přes majitele hotelu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pěkné zrekonstruované bungalovy, měli jsme bungolov č.4 pár kroků od bazénu. Ložnici v patře, 2 terasy a 1 balkón. Součástí je lednička s mrazákem, TV z USB vstupem, takže si na flashce můžete přivézt svoje filmy. Zásuvka v zrcadle je evropská, funguje když necháte svítit zrcadlové světlo, to samé fén, jinak je možné na recepci za zálohu 2eura půjčit transmiter do anglických zásuvek.

Bazén už sice něco pamatuje, ale je parádní. Pro děti je u moře malý aquapark se skluzavkou a tobogány.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Hranolky a ryby zde nečekejte ani omelety či palačinky k snídani. Mají výbornou rýži, každý den těstoviny a mnoho salátů. Z příloh se objevila 2x bramborová kaše a americké brambory, brambory, bulgur a často dušená zelenina (brokolice, květák, směs karotky a fozolek) z mas každý den kuřecí, občas ve směsi se zeleninou kousky hovězího či vepřového. Směs s lilkem výborná.

K snídani na výběr corn flakes s mlékem, vajíčka na tvrdo, salám typu junior, 3-4 druhy sýra, rajčata, okurky, meloun, často míchaná vajíčka na různé způsoby, občas párečky, bagety, marmelády višňovou, jahodovou a meruňkovou, kafíčko, čaj .... vždy nějaké čerstvé pečivo - bulky posypané zrníčky, některé skořicové, jiné plněné sýrem

Ke každému chodu vždy nějaké zákusky, želé, meloun

Nápoje v rámci all inclusive voda, džus ze šťávy, pepsi, mirinda, 7up, soda a alko místní výroby (pivo, bílé víno, rum, vodka, gin...) pivo Heineken výborné, lehké. Dětem a k bazénu a na pláž kvůli bezpečnosti točí nápoje do papírových kelímků. Možné koupit si nanuk, brambůrky, dovážené alko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Výměna ručníků a úklid každý den. Toaletní papír se vyhazuje do koše!!!

Milý a příjemný personál na baru i v restauraci. Po dobu oběda a večere je venkovní bar zavřený, ale obslouží Vás v baru u restaurace - mají fakt málo personálu, který se má co ohánět.

Wifi není free, musíte si případně zaplatit 10eur na pobyt. Ale o dovolený si člověk rád od nettu odpočine.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž malá, písečná s kameny ve vodě, ale dá se v pohodě i bez bot. Boty do vody mělo tak 10% klientů a doporučila bych je malým dětem. Pokud chcete trávit celý den u moře, je dobré si ráno před snídaní rezervovat lehátka, ale jinak lehátek u bazénu je dost. Ráno bývá moře jak zrcadlo a až v průběhu poledne se dělají vlny

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí jen nové apartmány a až za dalších cca 800m další hotel, jinak klidná lokalita. Do krámku či lékárny je to cca 15min pěšky.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Chtěli jsme klidnou a pohodovou dovolenou biť s lehčí formou all inclusive, za přijatelnou cenu a naše očekávání bylo splněno. Nenáročným klientům vřele doporučujeme

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání