Napsat recenzi

Hotel Aguaz Azules

Recenze hotelu Starfish Varadero Resort *** (Kuba - Matanzas - Varadero)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 564x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově to byla parádní dovolená, ale jen kvuli moři a pláži, hotel a hlavne služby horší...

Jeli sme last za 25.490 kč, takže jsme i tak nelitovali...

Příště na dovolenou už ale budem volit 4 hvězdy, tři je fakt málo...

Pokud jste nenároční na ubytování, stravu a služby, tak klidě jedte, pokud ne - zvolte raději jiný hotel :)

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování bylo celkem v pohodě. Oficiálně je check in až od 16 hodin, ale pokud mají pokoj připravený, dostanete ho i dříve(např. ve 13 hodin). My pokoj připravený měli, nicméně byl na stranu k silnici. Chtěli jsme výhled na moře, tak jsme museli asi 1,5 hodiny počkat.

Pokoj byl tedy s výhledem na moře a do zahrady, ale bez balkonu - ten mělo jen minimum pokojů. Byla to tam velké letiště - asi 240 cm, tv, telefon, trezor za poplatek 2 CUC/den, klimatizace - moc nefungovala, ale bylo to ok, koupelna s vanou a wc.

Celkově vybavení starší.

Pokojská chodila každý den - ustlala, zametla a většinou ob den měnila ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravování all inclusive je v hlavní jídelně. Není klimatizovaná - takže je tam nepříjemné vedro a ve vzduchu je plno výparů a vlhkosti, což nebylo ideální. Navíc, pokud byl člověk spálený, tak ho tam začlo v tom vedru opět pálit. Základem kuchyně je rýže,těstoviny, vepřové, kuřecí, ryby, krevety... varice se opakují, ale kdo chce si vybere... ovoce - banány, ananas, papája, pití - cokoliv chcete, dezerty - nic moc

Snídaně byly asi nejlepší z celého dne, obědy posoudit nemohu, chodili jsme pouze na večeře.

U bazénů jsou bary, kde se servírují odpoledne hamburgery a tousty.

Celkově se dá říct, že je kuchyně pro velmi nenáročné klienty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení ok.

Služby:

Strava - viz výše

Ručníky - nám je na pokoji celkem měnili, ale nekomu třeba i 4 dny ne. CO se týká plážových, těch je velký nedostatek, dostali jsme je až 3 den pobytu a to sem si je vynutila na recepci, je třeba být neústupný. Měnili jsme si je jenom 1 za pobyt (11 nocí) a to ještě se štěstím, v podstatě pořád nebyly.

bazény - katastrofa! ze 4 fungovaly 2 a to ještě bez venkovních vířivek. V průběhu naší dovolené oba totálně zezelenaly, na povrchu plavali řasy a sinice v poměrně velké vrstvě. během 4 dní je dali opět do provozu, jen to vysáli, přefiltrovali nacpali chlorem - nikdo se tam stejně už neodvážil vlést...

Bary - vše zdarma i mícháné drinky - kromě mojita (neměli celou dobu mátu), co jste chtěli to vám dali. jeden bar 24 hodin nonstop, doporučuji si vzít termo hrnky o objemu 0,5 litru, at nemusíte pořád chodit do malých kelímků jako my :)

Hotel je plně kuřácký, i na chobách pokojů... je to ale poměrně dobře větráno.¨

Animace - my bli jen párkrát na večerních, ty byly fajn, jinak těžko soudit.

persoál většinou příjemný, jen v hlavní jídelně si řekli o spropitné za to že nám přinesli nápoje, což byla jejich práce..

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře a pláž naprosto úžasné, dostatek léhátek a slunečníků, pláže široké, bílý písek. 2 dny jsme měli červenou vlajku, byly velké vlny. Jinak ideální na procházky.

Jediný nedostatek byla absence odpadkových košů na pláži (byl tam asi jenom jeden) a večer vůbec neuklízeli lehátka, tzn. že byly rozházené po celé pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu čisté, pěkné..

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolenou hodnotíme velmi kladně kvůli moři a pláži, v hotelu sme trávili v podstatě jenom večery. Velké minus jsou hotelové služby.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Matanzas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání