Napsat recenzi

Dovolená v Havaně

Recenze hotelu Hotel Lincoln ** (Kuba - Havana - Havana)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 169x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolena na Kubě jako poznávací exotická dovolená je správná volba.Nepotvrdily se katastrofické vize některých pomlouvačů Kuby.Krásná příroda,vstřícní a srdeční lidé,zajímavá architektura. Dobrou volbou byla i možnost kontaktu s rodilým mluvčím, který nás provázel na fakultativních vyletech. Několik problémů, které nás potkaly, odpovídaly vzdálené destinaci a rozdílné kultuře a dalo se s nimi počítat.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj s klimatizací, sociální zařízení s koupelnou, čisté povlečení , pravidelný úklid, málo prostoru pro uloženi věcí (věšák místo skříně).větráni přes dřevěné žaluzie(asi opatření proti hurikánům).

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravování v kubánské restauraci na střešním prostoru s výhledem na moře, Malecon a celou Havanu.Forma švédského stolu jen několikrát ,zbytek obsluhou u stolu.Jidla dostatek, výběr omezený, hygiena průměrná.(snídaně )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybaveni a služby odpovídaly dvěma hvězdičkam,problém se zajištěním stravy při dřívějším odjezdu na fakultativní výlet.Trezor za úplatu na recepci.Personal hotelu úslužný, komunikace v angličtině omezená, vyplatí se znalost základních španělských slovíček ( nebo slovníček )

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu v rekonstrukci,tak jako většina staré Havany.V okolí obchody, do centra staré Havany 10 minut. Hlavní devizou nedaleký Malecon s možností krásných procházek ve dne i ve večerních hodinách.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem v ubytováním zařízení je nižší než evropský standard.Pro cestovatele je hotel vhodný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Havana - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání