Napsat recenzi

CUBA SI

Recenze hotelu Be Live Havana City Copacabana Hotel **** (Kuba - Havana - Havana)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 584 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Copacabana Hotel Copacabana
  • Hotel Copacabana-pokoj Hotel Copacabana-pokoj
  • Havana Havana
  • Erny H. "Papa" 
v La Bodeguitě Erny H. "Papa" v La Bodeguitě
  • Delfinárium -
cvičení lachtanů Delfinárium - cvičení lachtanů

Náš výběr byl celý pobyt v Havaně - výběr pro nás báječný a naplnil všechna naše očekávání. Poznání krásné Havany - poschoďový autobus "hop on - hop off" byl naším společníkem. Koupání přímo v hotelu - bazén i moře v jednom! Programy hudební,

rekord známého fotbalisty za účasti Tv,

Wifi, obchůdek, restaurace, bar v hotelu.

Snadná dostupnost a dobrá adresa Miramar - to je Hotel Copacabana.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Krásný útulný pokoj s výhledem do areálu i na moře.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Snídaně a večeře formou bufetu, nabídka vyhovující v příjemném prostředí s příjemnými Kubánci. V areálu je další restaurace, gril i bar, odkud vám přinesou pití i jídlo k lehátku.

Další bar se nachází přímo v hale, kde je recepce a taneční zábavy a jiné programy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Útulný pokoj s běžným vybavením, TV, trezor, vždy čistě připravený, vyhovoval našim potřebám. Personál se choval příjemně až rodinně. Na pokoji není lednička. Pěkný balkon s posezením.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotel se nachází ve městě Havana v části Miramar, tudíž pláž a moře neodpovídá letoviskům, kam se jezdí slunit a ležet na písečné pláži. Přesto jsme byli mile překvapeni, že kromě bazénů je možnost se u hotelu koupat přímo v moři, přístup po schůdkách a proti vlnám jsou zde betonové vlnolamy. V hotelu se nachází i potápěčský klub, odkud se loďkou vyjíždí na otevřené moře. Lehátka a ručníky jsou zdarma k dispozici v areálu. Zde funguje i obsluha s nápoji a jídlem, vodní bar byl zrovna v rekonstrukci.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Snadná dostupnost do obchodů, restaurací, delfinária, zastávku busu, stanoviště taxi,

na blízké ulici AVE 5TA se nachází ambasády, široká krásná třída s příjemnými procházkami, ale také zde lze běhat, jezdit na kole, využít různá sportoviště, kino, ap.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Super! Z našeho pohledu není tento typ zájezdu vhodný pro rodiny s malými dětmi. Doporučujeme pro poznání Kuby i Havany - výlety do ráje VINALES s jeskyněmi a nádhernou přírodou, s dobrým jídlem v domácím prostředí, návštěvou soukromé farmy

tabáku, návštěvu kabaretu TROPICANA, soukromý klub pro znalce doutníků, delfinária,

památek, muzeí, krásných staveb, restaurace a baru, kam chodil Ernest Hemingway.

Nádherné a zajímavé zážitky i díky úžasným delegátům Miriam T. a Pavlu S.

Děkujeme moc.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Havana - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání