Napsat recenzi

Perfektní dovolená

Recenze hotelu Barracuda Inn Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Watamu)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 428x
Recenze se líbila: 618 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přílet do Mombasy s Turkish Air byl perfektní, pan A. nás čekal na letišti a odvoz do hotelu byl minivanem s klimou, celou cestu jsme dostávali všechny info o Keni a o tom co můžeme prožít na naší dovolené. Zastávka na toaletu v obchoďáku kde je nádherná kavárna a dá se trochu oddechnout opláchnot se a pak 1,5h na hotel. Úžasný rodinný hotel v laguně s nádhernou pláží a opravdu bílím pískem. Skvělé jído a perfektní servis. Co jsme potřebovali to bylo. Vše funkční - klima, lednička, trezor, sprcha. Hotel je po rekonstrukci, takže pokoje jak nové. Pak safari 4 dny s A.. No neskutečné, Byli jsme v několika rezervacích a samo sebou jak jsme chtěli tak velkou pětku jsme viděli, i když to je o náhodě. Ale skvělý průvodce A. nám celou cestu vyprávěl o Africe, o životě v Africe, navštívili jsme Masaje a zatancovali si. Výběr super kempů a ubytování. Řidič Masha byl dřív ranger a uměl stopovat jak nikdo jiný. Díky tomu jsme viděli nosorožce černého, leopardy, gepardy. V hotelu na Vánoce večeře na pláži.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoje nové, čisté a plně funkční. Veškerý servis v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Úžasné jídlo i když trochu pro Italské, ale dostatek ryb, masa, ovoce a zeleniny. NE jako v Egyptě, že všeho k prasknutí, ale výběr výborný, všeho dostatek a hlavně chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Bazén, pláž, personál, služby, vše perfektní, trochu absence toho našeho Ahoj, ale oni se naučí :-D

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Neskutečná, krásná bílá pláž 2km dlouhá. Skrytá v laguně a přímo od relaxační zóny vstup k Oceánu. No nádhera, Oceán i přes odliv a příliv modrý a čistý. Což při návštěvě Malindi jsme polkly hrůzou, voda špinavá a zabarvená kalem a svinstvem, spousta chaluh a pláže plné otravných místních prodejců. šli jsme i kolem Koral Key a neskutečné, lidi v hotelu si musí připadat jak atrakce pro místní.. asi 100 prodejců koukalo na 20 turistů a ti se báli na pláž.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Ano holt Afrika, okolí je prostě africké a tak je to třeba brát. Hotel je v centru městečka a hned poblíž je banka, obchod, několik restaurací a v jedné se dokonce dá objednat česky. AAAA skvělá cukrárna se zmrzlinou

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hned v srpnu letíme zase. Zjistili jsme, že nesmysli o tom jak Keňa jen v zimě, nejsou pravda a chystáme se na letní dovolenou s A. na Masai Mara

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání