Napsat recenzi

Diamonds Dream of Africa Malindi

Recenze hotelu Diamonds Dream of Africa Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Malindi)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 362x
Recenze se líbila: 579 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 4

Komorní hotel s velmi příjemnou a klidnou atmosférou. Doporučuji náročnějším klientům, kteří nevyhledávají velké hotelové komplexy a touží si během dovolené odpočinout.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Prostorné pokoje s klimatizací a stropním ventilátorem. Velká koupelna s masážní vanou a samostatným sprchovým koutem, WC samostatně. Široká postel s moskytiérou. Vše krásně čisté a uklizené. Minibar vždy pečlivě doplněný (i 2x denně).

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Vždy úžasný výběr. Výběr předkrmů a dezertů formou bufetu, servírovaná jídla - možnost volby ze 2 polévek, 3 různých těstovinových jídel a 5 hlavních chodů. Minimálně jedno hlavní jídlo určené i pro vegetariány (obvykle místní exotická kuchyně). Vždy velký výběr čerstvého ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Součástí hotelu je mj. lázeňské centrum, bar a malý obchůdek. Bazén čistí několikrát denně. Slunečníky, lehátka a plážové osušky k dispozici zdarma. Vše pečlivě udržované a čisté. Hotel se nachází přímo u pláže a je obklopen vlastní zahradou. Personál velmi vstřícný, ochotný, usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž u hotelu vždy čistá, bohužel však voda plná chaluh. Kousek od hotelu je situace zcela jiná a najdete zde typické tyrkysové moře a bílý písek. Při odlivu určitě doporučuji procházku po korálovém útesu. Místní hoši vám za drobný peníz rádi ukážou stezku bez chaluh a ježků a zároveň vás seznámí s mnoha mořskými živočichy, které by vaše nevycvičené oko vůbec nevidělo.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Do Malindi se dostanete tuk-tukem, ale moc věcí k vidění tu není. Zajímavá je návštěva dřevařské firmy, kde si můžete nakoupit typické výrobky ze dřeva a zároveň podpořit zdejší zaměstnance, kteří mají z prodaných výrobků drobnou provizi.

Do Mombasy je to zhruba 120 km a je nutné počítat zhruba s 3 hodinovou cestou.

Jednoznačně doporučuji safari - navštívili jsme národní park Tsavo East, vzdálený zhruba 3,5 hodiny cesty. Měli jsme štěstí na místního průvodce a proto jsme se dozvěděli mnoho zajímavostí. Viděli jsme všechna zvířata, která v Tsavu žijí.

Za návštěvu jistě stojí i masajská vesnička (15 USD za osobu se mi však vzhledem k místním cenám zdá hodně).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Jednoznačně doporučuji a možná se sem ještě někdy vrátíme. Máme rádi klidné prostředí, proto nám hotel bez diskoték, animátorů a jiné nucené zábavy plně vyhovoval. Ostatně kdo po těchto vymoženostech toužil, mohl zdarma využít služeb ve vedlejším hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

iva: barva oceánu - 10. 9. 2015 16:01

Dobrý den, chystáme se do tohoto hotelu v prosinci 2015, na jiných recenzích jsem se dočetla že barva oceánu je hnědá což mě dost děsí reagovat

Gabriela: Re: barva oceánu - 11. 9. 2015 9:06

Dobrý den, je pravda, že pláž bezprostředně u hotelu nás velmi zklamala. Voda byla plná chaluh, ale údajně se jejich výskyt omezuje pouze na některá období. Zhruba 400 metrů od hotelů, po pláži doprava, je velmi krásné místo s průzračnou tyrkysovou vodou, ale je dostupné pouze při odlivu. Dále od břehu je pak voda skutečně překrásná. reagovat

Iva: Re: Re: barva oceánu - 11. 9. 2015 13:42

Děkuji za odpověď až po zaplacení zájezdu jsem začala pročítat komenty a dost lidí to píše přesně jako vy. Ale jinak prý je tam krásně. Snad nám to také vyjde a budem nadšení. Děkuji Vám moc za reakci reagovat

Kříbek Zbyněk: Re: Re: barva oceánu - 21. 10. 2015 17:36

Dobrý de.Byli jsme v Keni ne Jižním pobřeží hotel Papilon lagon ref a líbílo se nám moc.Chci se zeptat,jak daleko je k vedlejšímu hotelu,kdejak píšete je lepší pláž a dá se využívat služeb - lehátka bar a pod.. děkuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání