Napsat recenzi

Přímo z HOTELU

Recenze hotelu Coral Key Beach Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Malindi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 296x
Recenze se líbila: 630 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Katastrofa

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje malé, spíš jak ubykace, nafocené vilky v katalogu jsou soukromé a patří Italům, kterých je tu většina. Jsme tu jen co by doplnění stavu, tomu odpovídá i ubytování.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Výběr nic moc a stále dokola, ale chutné. Italská kuchyně, takže ani nejste v Keni

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

NIC, bary podle katalogu nefungují a služby ??? Jsme zde až na druhém místě. Vše se opět točí okoli Italské klientely,nebo spíš mnoho vlastníků hotelu. Protože co jsme se bavilis personálem, tak jsou to lidé co vlastní hotelové bungalovy a apartmány. NEchápu jak to může být hotel. Fitko za poplatek, lezecká stěna nefunkční, tenis??? Leda, že by jste byli Ita, protože kurt je obsazený jen jimi. Safari jsme měli domluvené z ČR od No-Limit-Kenya a právě jsme zde. Paráda, schůzka proběhla hned druhý den, kde jsme po info setkání s delegátkami přišli na to, že nás na výletě škubly. Krokodýlí farma je 2 ulice od hotelu a dojet se tam dá tuk tukem, ale to nám řekl až Aleš, Malindi Tour?? Povozí Vás po městě a pak Vás strčí do tržnice kde je vše drahé až hamba... Opět info od Aleše, kam nakoupit a jak se tam dostat. Kdo letíte s CK domluvte si info schůzku s ním, hned Vám vše vysvětlí... Výlety už jedeme jen s ním.. Blue Safari o 20€ levněji.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Nemáme slov, špína a místní otravové, takže bez koupání... Bazén máme doma..

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

A zase, Nikdo Vám na hotelu neřekne, že se dá jen o kousek dojít do krásné kavárny se zmrzlinou a do města tuk tukem do obchodního centra... Ulice ve dne bezpečné a jen třeba dát pozor na místní otravy.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Když příště tak jedině s NO-LIMIT-KENYA, NE tento hotel a Ne tato CK E***

Klidně se s ním spojte na FB Kenya Coral Coast a má tam i web stránky s ceníky, programy safari i s nabídkou hotelů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Gabina: souhlas - 13. 2. 2015 8:37

Není co bych doplnila , přesně jak je zde již napsáno a to několikrát .Hotel je katastrofa a vše co je s ním spojené ...Měli by si tam turisty a hosty předcházet ...opak je pravdou ...Pokud si chcete za své peníze opravdu užít a nelitovat spojte se s panem Alexem Bernoa - no limit kenya - vše vám zajistí reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání