Napsat recenzi

Hotel Sharq Village Spa*****

Recenze hotelu The Ritz-Carlton Sharq Village & Spa Doha ***** (Katar - Doha a okolí - Dauhá)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2018
Přečteno: 95x
Recenze se líbila: 335 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z pokoje na bazén pohled z pokoje na bazén
  • hotelová pláž hotelová pláž

Kouzelná dovolená v sympatickém hotelu

Ubytování  průměrně (4/5)

Resort se skládá z vilových dvoupatrových domků – celkem po cca 8 pokojích. Tento typ ubytování na mě působil velmi sympaticky až domácky. Vilové domky jsou rozložené podél rozsáhlého bazénu, který je velmi členitý. Jedná se o dvoulůžkové pokoje vybavené kromě základních věcí (ručníky apod.) i spotřebiči, které zajišťují větší komfort – vysoušeč vlasů, žehlička, moskytiéry, vana a sprcha s umělým deštěm, klimatizace, TV/sat., trezor, terasa/balkon. Tyto pokoje mohou být orientované buď s výhledem do dvora, na bazén nebo na moře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně, obědy i večeře nabízí hotel formou bufetu, velké množství výběru jídla – jogurty, anglická slanina, párečky, salámy, několik druhů sýru, různé dipy, vajíčka na několik způsobů, slané i sladké pečivo, čerstvé palačinky, máslo, marmeláda, zelenina, ovoce, džusy, voda, čaj či káva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Starší vybavení v arabském stylu, všude čisto a uklizeno. Skvělá pohostinnost. Najdeme zde bazén, wellness služby s různými procedurami. Hned vedle tohoto resortu se staví jeden nových fotbalových stadiónů pro mistrovství ve fotbale FIFA 2022.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Menší písečná pláž přímo u hotelu, moc hezká.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel se nachází asi 10 minut od letiště autobusem. Přestože je hotel vzdálen kousek od letiště, tak není znát nějaký hluk. Resort se nachází blízko starověkého přístavu ve staré části města Doha. Asi cca 10 minut jízdy je i starověké městské tržiště Souk Waqif – doporučuji navštívit a nasáknout zdejší atmosféru arabského tržiště. Dále doporučuji navštívit velké mešity, královský palác Emiri Diwan.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Určitě bych doporučila, klidné prostředí, jak již jsem se zmínila, působilo to na mě domácky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Doha a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání