Napsat recenzi

hotel Pantao ostrov Sal Kapverdské ostrovy

Recenze hotelu Ouril Hotel Pontao *** (Kapverdy - Sal - Santa Maria)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2012
Přečteno: 777x
Recenze se líbila: 836 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úžasně strávené vánoční svátky v roce 2012. Krásná vánoční výzdoba v hotelu a vůbec celý ostrov měl vánoční atmosféru. Příjemný hotelový personál včetně velmi ochotné česky mluvící průvodkyně.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Útulné pokoje, denně uklízené. Nám jako důchodcům nevadili ani schody do pokoje. Hotelový bazén každé ráno čistý, dostatek lehátek okolo bazénu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně dostačující, večeře super. Štědrovečerní večeře neměla chybu a taktéž večírek připravený ředitelem hotelu s živou hudbou, tancem a občerstvením včetně vína. To vlastně bylo uspořádáno nad rámec pobytu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál hotelu byl vstřícný, ochotný a příjemný. Při odjezdu byly paní uklízečky rády za jakoukoliv maličkost, třeba jen zbytek šamponu nebo tělového mléka. Kufry nám odnesly až k autobusu.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Dalo se jít daleko po pláži a sbírat mušle. Moře bylo fajn. Chodili jsme se koupat dál po pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V okolí bylo hodně malých i větších obchůdků. Lidé byli vstřícní, jen někdy ty pouliční prodavači byli vlezlejší. Navštívili jsme vánočně vyzdobený kostel, kde byla první svátek vánoční mše, kde hráli koledy a jak dojemné bylo když hráli a v jejich řeči zpívali koledu Nesem vám noviny. Všiml si nás kněz a přivítal nás a popřál vše dobré. Bylo to dojemné.

Na diskotéku u Piráta nezapomenem snad nikdy.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Nezapomenutelná vánoční dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sal - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání