Napsat recenzi

Grand Tala Bay Resort Aqaba ***** (Jordánsko - Jordánsko - Aqaba)

Recenze hotelu Grand Tala Bay Resort Aqaba ***** (Jordánsko - Rudé moře - Tala Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 38x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Před třemi dny jsme se vrátili z tohoto hotelu. Když čtu předchozí recenze, nestačím žasnout. Podle toho, co tu ostatní píší, jsou zřejmě zvyklí na hodně vysoký standard a měli by v tom případě jezdit do úplně jiných zemí, než je Jordánsko, nebo Egypt a za rozhodně jinou cenu zájezdu. A komentář, že jsou v hotelu místní :D To je opravdu divné, jako by si cizinci nadávali v Čechách, že je tu moc Čechů. Divím se, že jsem se tu ještě nedočetla, že moře bylo moc slané :D

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj byl vždy čistý, každý den uklizený, doplněná voda. Ano, během dne byl několikrát cítit odpad, ale to si myslím, že je v těchto zemích naprosto běžné.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo za nás naprostá spokojenost, velký výběr výborně ochucených zeleninových salátů, každý den ryba, kuřecí, těstoviny, jejich tradiční pokrm s rýží a masem zvaný Mansaf, zelenina atd. Každý si něco vybere.

K snídani také velký výběr. Co jsem četla níže ohledně kávy. Ano, občas na stole chyběla, ale nemyslím si, že je takový problém se zeptat a milý personál ji za chvíli donesl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Několik bazénů, bar na pláži a u bazénu, možnost aktivit s animátory přes den, wifi i na pláži. Hotel také poskytoval zdarma pro hotelové hosty každý den autobus do centra Aqaba za nákupy a památkami.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž písčitá, při vstupu do vody je potřeba mít boty, protože jsou tam ze začátku kameny.

Cca 600m po pláži se nachází vyhlášený potapěčský spot Seven sisters, kde můžete vidět krásné korály, potopený tank i letadlo.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Z hotelu vede promenáda, která končí v krásné marině, kde jsou restaurace a různé krámky.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Krásné byly i výlety do Petry a k Mrtvému moři, které jsme si i přes delší cestu autobusem moc užili a rozhodně nelitujeme, že jsme jeli. Byl to opravdu zážitek taková místa vidět naživo.

Když to shrnu, za nás krásná dovolená za rozumnou cenu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rudé moře - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání