Napsat recenzi

dovolená v Jordánsku na 8 dní (7 nocí)

Recenze hotelu Grand Tala Bay Resort Aqaba ***** (Jordánsko - Rudé moře - Tala Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 19x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel je méně náročnější klientelu, 5* neodpovídá

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Tento hotel je méně náročnější klientelu, 5* neodpovídá

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Tento hotel je méně náročnější klientelu, 5* neodpovídá

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Tento hotel je méně náročnější klientelu, 5* neodpovídá

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Tento hotel je méně náročnější klientelu, 5* neodpovídá

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Tento hotel je méně náročnější klientelu, 5* neodpovídá

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Po příletu na jordánské letiště, letělo se boeingem 737 Max800, na nás čekala delegátka, dala nám papír a řekla do jakého autobusu máme nastoupit, nikdo nám s naložením kufrů do autobusu nepomohl. Celé letadlo cca 180 lidí se k delegátce nahrnulo a staly se dlouhé fronty hned při příletu, nechápu proč tam nebyly třeba dvě delegátky aby se nestálo v uzavřeném prostoru se 180 lidmi ve frontě minimálně půl hodiny. Autobus nás dovezl cca během 30 minut na hotel, ale opět fronty protože bez 5 lidí zde vystupovalo celé letadlo. nahrnuli se všichni na recepci a chtěli pokoje a pásky na ruku.

Po nahlášení na recepci jsme si kufry dovezli sami na pokoj.

Pokoj: předsíňka, ložnice a koupelna. Vybavení pokojů opravdu straší, jedině co tam bylo nové je televize, ale která nebere USB s filmy, nepodporují naše formáty - mp4, mkv, avi atd. Žádný film si z USB flash nepustíte, jde tam pouze zvuk nejde obraz. Postele starší, ale čisté, lednička, wifi dosahovala až k moři, klimatizace a trezor - VŠE ZDARMA k využití.

Lednička poprvé naplněna - 2 vody, 1 fanta, 1 pepci - dále doplňují pouze vodu 2ks denně.

Koupelna stará, fleky - chtělo by to pořádně vydrhnout savem, hodně vodního kamene a někdy i černá plíseň. Záchod čistý.

Balkon: 2x židle + 1x stůl ...stačilo.

Jídlo: snídaně - vajíčka na všechny způsoby, sladké plno, pečiva hodně, zelenina..ale chybělo ovoce.

Pití si čepujete do 2dcl skleniček, takže furt lítáte sem tam. K pití za celý týden k jídlu: voda s citronem, voda obyčejná, džus pomerančový, džus jablečný. Na jídlo si nemůžu stěžovat, vždycky jsem si vybrala. Ale za celý týden jsem nenašla jedinou malou lžičku na čaj či kafe. KAFE POUZE Z KONVIČEK musíte si o to říkat. Mléko je pouze u cereálií, musela jsem si natočit do skleničky, abych měla mléko do kafe..s kafem je to tam špatné. Žádný automat na cappucino či espreso.

K obědu pivo či víno bílé a červené, místní, pouze na vyžádání u personálu, říkala jsem jim u oběda třeba 3x než mi víno donesli.

Bazény dostačující, docela i teplé a čisté.

Jídlo je tedy v hlavní restauraci, odpoledne snack bar - pizza hranolky, večeře v hlavní restauraci. odpoledne možnost vzít si nanuky, jiná zmrzlina tam není.

Bar na pláži pouze voda, džusy, pivo, mirinda, pepci ..už ale od 10- 11 hod .

Večerní program žádný, pouze v baru (bříšní tanečnice, dj - bar moderní a pěkný, ale zarazilo mě že tam mohou všichni - -není to pouze bar ubytované ale pro všechny i z města atd. Bar otevřen cca do 1-2 hod od rána, spokojenost s barem. V BARU SE KOUŘÍ, což jsem ocenila..někomu to může vadit.

shrnuto: měli jsme all inclusive

wifi na pokoji v celém areálu, na pláži první druhá řada dál už vypadávala.

lednička a trezor na pokoji zdarma

lehátka i ručníky zdarma

bar na pláži i snack bar odpoledne zdarma

MOŘE:

PRŮZRAČNÉ A ČISTÉ..PLÁŽ KRÁSNÝ PÍSEK, pak 1-2 metry korálkové podloží - velké oblázky - doporučuji určitě boty do vody, molo na skákání - NA MOŘE SI NEMŮŽU STĚŽOVAT.

CO MĚ ALE HODNĚ ZARAZILO, ŽE TAM HROZNĚ FOUKALO - u moře, každý den a není to nějaký větřík...ještě horší jak na Djerbě na ostrově. Ale při teplotách 40 stupnu a víc to aspoň trochu ochladilo. Ale počítat, že tam hodně fouká.

Kouřit se dá všude, dokonce i ve vymezených částech hotelu uvnitř.

CO JSEM ALE NEMOHLA ROZDÝCHAT BYLY MOUCHY U JÍDLA, HRŮZA..odháněly je tam snad všichni. na snídani, na oběd a večeři.

Můj názor, když cena spadla za pokoj na 11 500Kč určitě bych neváhala, ale za cenu co jsem to kupovala já - 21 500Kč, bych tam znova nejela.

Personál: byl v pohodě, žádný problém, nejsou otravní jak egyptané

NA 5* HOTEL TO MÁ HODNĚ DALEKO.

upozornění: jordánsko má zablokované hovory přes whats up, volat přes msng skype, viber atd.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rudé moře - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání