Napsat recenzi

zimní dovolená v Molvenu

Recenze hotelu Hotel Londra *** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Molveno)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 141x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled na Molveno z terasy hotelu Londra pohled na Molveno z terasy hotelu Londra

Překvapilo mě, kolik sjezdovek jsme měli k dispozici - v cenně zájezdu, dokonce jsme si v rámci ceny užili i snowparku, kde si snowbordisté můžou skvěle zařádit nebo skočit na velký Airbag (doporučuju, super zážitek). Lyžování pro nás bylo prioritní. Na ubytování jsme strávili jen 2 noci, to už nám přišlo vedlejší..

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Velice pěkné, hvězdička dolů je pouze za postel. Ti, co si potrpí na tvrdou matraci, budou trochu zděšeni z měkké a pružné postele, ale ještě víc budou zděšeni tím, že se u manželské postele matrace od sebe odsouvají, takže je dost možné, že se ráno probudíte v "díře", tedy nikoliv na matrici, ale vedle ní.. Taky je ale dost možné, že to tak nemají všechny pokoje a že jsme to schytali jen my, nevím.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Pokud se někde v podmínkách dočtete, že si budete moct na večeři vybrat ze 3 jídel, tak tomu vůbec nevěřte.. Jsou tu večeře o třech fixních chodech. Jinak na můj vkus bylo na večeřích moc masa. Čekala jsem, že Itálie přinese víc těstovin. Ty ale byly jen na první večeři při jednom chodu a to celkem malá porce a jen s nějakou rajčatovou drtí. Dále za žádnou cenu nedoporučuju žádat o vegetariánskou porci (ikdyž vám rádi vyhoví), protože se může stát, že vám donesou jen rajčata a mozzarellu jako mě, což po vyčerpávajícím celodenním lyžování opravdu nechcete. Takže vegetariánům polopenzi nedoporučuju. Naopak třetí chod - dezert - byl vždy vynikající. Pití si k večeři musíte zakoupit.

U snídaně si vždy potrpím na teplém čaji, toho jsem se ale nedočkala. Dal by se zakoupit, ale nechtělo se nám zbytečně utrácet, jídlo a pití bylo v celém středisku drahé. Proto jsem si zažádala o horkou vodu a uvařila si čaj z vlastních sáčků přivezených z domu. Dále byly snídaně úplně bez zeleniny a ovoce, zeleniny bylo naopak dostatek na večeři. Jinak jsem se na snídani najedla víc, než na večeřích, můžete si vybrat ze švédských stolů co chcete a kolik toho chcete, což je vždycky rozhodně výhoda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Ocenila bych aspoň nějakou centrální kuchyňku pro všechny ubytované, třeba jen s varnou konvicí a základním nádobím, ale že tam nebyla, když sme měli zařízenou polopenzi, mě nějak neudivovalo. Delegátka nám říkala, že kdybychom cokoliv potřebovali, třeba horkou vodu, že máme jít do restaurace, ta ale byla pokaždé zavřená (otevřená jen v době snídaní a večeří), tak jsem o vodu poprosila recepční, která mi ji poskytla celkem oprskle.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,5/5)

Věřím, že bych dala 5 hvězdiček, kdybych jela v nějakém chladnějším období, protože máte sjezdovek a vleků k dispozici strasně moc a za ty tři dny je pořád co objevovat (plus obdivovat :)). Sjezdovky byly ale upravené jen tak do 11 h. ranní, potom už to šlo s kvalitou dolů. Sníh při nějakých skoro 15°C rychle tál a dojezdy byly mnohdy nekonečné a náročné, takže jsme se jim snažili vyhýbat a lyžovali jsme jen na těch nejvyšších sjezdovkách. Pokud pojedete na lyžovačku v jarních měsících, je rozhodně k věci si přivstat, jen ráno si sjezdovky nejvíc užijete.

Pokud máte v plánu na sjezdovce zajít na jídlo, naplňte si pořádně peněženku, na levno vás to zrovna nepříjde.

Z Molvena si skibusy jezdí jak chtějí (aspoň, že jsou v cenně zájezdu). Vyšli jsme asi o 10 minut dřív a stejně jsme viděli, jak nám už autobus ujíždí před očima.. Pak jsme museli počkat skoro 3/4 hodiny na další, a tím už jsme nestihli skvěle upravený svah. Pro další den jsme byli aspoň poučeni.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Nemám co bych vytkla. Molveno je sice malé ale krásné a čisté městečko s krásným výhledem na jezero a na hory okolo. Je vhodné pro rodiny a malé děti (různé průlezky, hřiště, houpačky...)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Protože ráda poznávám nové místa, tak bych sem už znova nejspíš nejela, každopádně jsme si to i přes těch pár nedostatků užili a toto středisko doporučuju všem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Trentino - Alto Adige - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání