Napsat recenzi

Hrůza!!!

Recenze hotelu Olisamir Hotel *** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Cavedago)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nedoporučuji v žádném případě tento hotel. Tuto recenzi píši přímo z pobytu zde!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování je strašné, pokoje jsou velmi zastaralé, což by bylo to nejmenší. V celém objektu je velká zima, v pokojích se přes den netopí. Stejně jako v dalších prostorách budovy je velká zima.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Ranní snídaně je kontinentální, tudíž pouze studené jídlo. Večeře nejsou příliš dobré a menší bufet, který je uveden v popisu zájezdu, znamená bufet o výběru 8 salátů, které po 5ti minutách od otevření jídelny už není a nedoplňuje se. Stejně tak žádné pití, ani voda, čaj, kafe nejsou v ceně !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Majitel hotelu je velice nepříjemný, říká nám fakta, která nejsou pravda. Chce po lidech peníze i za služby, které mají zaplacené v ceně zájezdu. Jeho de**lní úsměv, kterým se vysmívá hostům, budete po pár dnech nesnážet.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,6/5)

Perfektní.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Průměrné, ve městě pouze jeden krám, který má otevřeno jen vybrané dny a hodiny.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Strašlivý, horší dovolenou jsme nikdy s celou rodinou nezažili. Stejně tak se přidávají další české rodiny, které jsou v hotelu ve stejnou dobu jako my. Všichni jsme byli nespokojení a naši nespokojenost nedokázala vyřešit ani delegátka, která je velká kamarádka s majitelem hotelu a zájmy jejich klientů ji vůbec nezajímají!!! Hotel je psán jako hotel vhodný pro rodiny s dětmi, a to prý jen z důvodu, že je zde dítě do 8 let zdarma, jinak vůbec není vhodný pro děti!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Trentino - Alto Adige - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání