Napsat recenzi

Rezidence La Rosa Delle Dolomiti

Recenze hotelu La Rosa delle Dolomiti Residence *** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Carisolo)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 29x
Recenze se líbila: 299 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemné ubytování, pěkně a prakticky zařízené, sice v zástavbě, ale v blízkém okolí nic moc není - klidná lokalita. Noční bary apod. zde nehledejte. Skibus v blízkosti, ale nevyužili jsme. Kdo si chce po celodenní lyžovačcce odpočinout u televize a nemá potřebu obrážet diskotéky, určitě doporučuji ;)

Ubytování  průměrně (5/5)

Pěkné, funkční, moderní a praktické. Apartmány mají bezpečnostní dveře.

V noci zřejmě na recepci nikdo není, hodně početná skupina mladých si tam udělala dýchánek až do pozdních ranních hodin, šlo je slyšet přes celý hotel a k tomu se procházeli po chodbách a zpívali - rodinám s dětmi by mohlo vadit, z personálu tam nebyl nikdo, kdo by je usměrnil.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

V apartmánu je kuchyňka, takže jsme se stravovali sami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Příjemný a vstřícný personál, trošku zmatek při nástupu na ubytování - neměli ještě apartmán připraven, ale nečekali jsme dlouho. Zřejmě na oplátku po nás nechtěli ani kauci a za závěrečný úklid si účtovali méně.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Sjezdovky Madonna di Campiglio - rozmanité, každý si najde tu svou, v Pinzolu zastaralé a pomalé sedačky, bez krytů (hlavně nahoře), v nepříznivém počasí dost nepříjemné tam mrznout. Marilleva-Folgarida - stačí na jednodenní lyžování, o víkendu přelidněno, pár slušných sjezdovek, ale neměli jsme potřebu se tam vracet. Sjezdovky všude upravené dobře.

Lázeňské služby  průměrně (2/5)

Nevyužili jsme.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V klidné části, v zástavbě. Do centra pěšky slušnější procházka.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Asi jsem od věhlasné Madonny čekala více, ale přesto pěkná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Trentino - Alto Adige - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání