Napsat recenzi

Toskánské moře

Recenze hotelu Stella Marina Hotel Residence *** (Itálie - Toskánsko - Marina di Cecina)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 225x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Centrum letoviska Centrum letoviska
  • Vchod na pláž Vchod na pláž
  • Pohled na čelo hotelu Pohled na čelo hotelu
  • Moře Moře
  • Pohled na hotel od moře Pohled na hotel od moře
  • Pláž Pláž

Hotel Stella Marina jsme si vybrali jako místo k odpočinku po předchozím cestování po Toskánsku. S pobytem jsme byli spokojeni, až na některé hlučné noci.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme pokoj bez balkonu obrácený na východ. Nedaleko byl park, ze kterého byla někdy slyšet hlasitá hudba. A pak také rušil hluk z kuchyně. Vybavení pokoje bylo přiměřené.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně každý den stejné, ale dostačující výběr od šunky, sýra až po jogurty. Velký výběr sladkých koláčů! Ovocná mísa. Chyběla jakákoliv zelenina. Večeře byla 3-chodová výběr z menu. Předkrm nejčastěji těstoviny na všechny způsoby, hlavní chod ryba nebo maso - velmi malá porce skoro bez přílohy, malý dezert koláč, sorbet apod., salátový bar.

Celkově bylo jídlo velmi chutné. Při příjezdu jsme si museli víceméně vynutit pití k večeři v ceně (jelikož to bylo uvedené v popisu hotelu), ale původně chtěli, abychom si ho platili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Recepční hotelu byly ochotné. Úklid pokoje fungoval dobře.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je hned před hotelem - čistá. Moře bylo krásně čisté a teplé. Vstup do moře je rychlý - asi 5 m od okraje je už hloubka - takže pro malinké děti to není moc vhodné. My jsme si v moři krásně zaplavali, protože kousek od břehu už moc lidí nebylo. Také jsme zažili rozbouřené moře a ohromné vlny, takže bylo hned 2 dny po koupání. K využití byl také hotelový bazén před hotelem, kam se žádné vstupné neplatilo - děti se tam hodně vyblbly.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel se nachází na okraji letoviska a do centra je to asi 10 min chůze. Cestou po promenádě je spoustu restaurací, ale obchody ( spíše 1 malý Conad ) je až v tom centru.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem je spíše příjemný. Problém byl s parkováním, protože hotelové parkoviště bylo plné a my jsme těžko našli místo na nedalekém nehlídaném parkovišti. Auto přežilo bez úhony :-) , domů jsme přivezli nánosy písku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Toskánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání