Napsat recenzi

zářijová dovolená

Recenze hotelu Eloro Hotel Club **** (Itálie - Sicílie - Noto Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 317x
Recenze se líbila: 300 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel jsme navštívili v první půlce září. Hotel a jeho služby super. Co se týče delegátek české CK, která zájezd pořádala, tak naprostá spokojenost - zejména paní Petra byla výborná! Jediným záporným bodem dovolené byly ostatní návštěvníci - zejména italští senioři, kterých byl plný hotel (během dovolené bylo asi 90 %hotelu senioři)! U jídla se absolutně neuměli chovat, div nebrali lžíce z rukou, ve frontách předbíhali - naprostá šílenost! Pokud jste nepřišla na jídlo když otevírali jídelnu, tak za 5 minut bylo téměř všechno teplé jídlo vybrané a personálu chvíli trvalo, než jídlo doplnil. To samé s lehátky - v půl osmé ráno před snídaní byla téměř všechna lehátka zabraná.

Nejvíce nás asi naštvalo pití - pokud jste si zaplatila all inclusive (na 11 dní asi 3 700 Kč na osobu), tak bylo pití po celý den. U plné penze pouze u jídla. Bohužel v hotelu to fungovalo tak, že si lidé s plnou penzí u jídel čepovali pití do petek (včetně vína!) a personál je nechal. V tomto případě je all inclusive naprosto zbytečné a je to dost nefér k lidem, co si pití zaplatili.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bylo moc pěkné - jednoduché, čisté.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Co se týče stravování, tak si vybral každý. K snídaním by mohl hotel přidat ovoce a zeleninu - to zcela chybělo. K obědu a večeři byly těstoviny a rizeto na milion způsobů, zelenina, něco sladkého, pečivo a většinou 2 druhy masa (toho by také mohlo být více obzvlášť pro muže). Navíc si člověk mohl vybrat, zda chce jíst na v jídelně / na baru na pláži či si dát k večeři pizzu v hotelové pizzerii. K all inclusive byly navíc odpolední svačinky na baru u bazenu (sušenky, oříšky..).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Po přečtení mnoha recenzí jsem se hotelu trošku obávala, ale byl milým překvapením - prostorný, čistý, moderně zařízený, nové toalety u bazénu. Personál moc milý a příjemný!

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž i moře super :).

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu odpovídalo Itálii :). Určitě stojí za to se jít podívat po útesech, které vedou od pláže na další menší plážičky :).

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem z dovolené byl dobrý, až na okolnosti popsané v úvodu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání